Ο Κανδηλάκης στον Athletic Radio 104.2: “Δεν μας υπολόγιζε κανένας”

Στον Athletic Radio 104.2 και στην εκπομπή “Derby” μίλησε ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός του Αλμυρού Μανώλης Κανδηλάκης.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός μίλησε στον Μανώλη Θέμελη και τον Κώστα Παπαδόπουλο, κάνοντας λόγω για την εντυπωσιακή πορεία στα Play Off, αλλά και τον νέο στόχο που έχουν στην ομάδα.

Παράλληλα μίλησε και για το δέσιμο του με τον Ηρόδοτο και την αποχώρηση του από την ομάδα, αλλά και τα σχέδια του για το μέλλον.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εκπομπή Derby:

“Σίγουρα όταν ξεκινούσαν τα Play Off κανείς δεν υπολόγιζε την ομάδα του Αλμυρού, όμως εμείς πιστεύαμε στον εαυτό μας και όταν μπαίνεις μέσα στο γήπεδο δεν κοιτάς ρόστερ απλά πας για να κερδίσεις. Ελπίζω να συνεχιστεί μέχρι το φινάλε η ωραία μας εικόνα και όπου βγει”.

Για την μεγάλη εμφάνιση με τον Ζαρό αλλά και τον στόχο της ομάδας:

Δείξαμε ότι έχουμε τα ψυχικά αποθέματα για να το ανατρέψουμε αυτό, όπως και στο ματς με τον Πόρο. Δεν το περίμενε κανένας, όμως πατούσαμε καλά στο γήπεδο και από ατυχία μείναμε πίσω στο σκορ, ωστόσο στην επανάληψη μπήκαμε αποφασισμένοι και ήρθε αυτό το σκορ. Ο στόχος της ομάδας όταν πήγα τον Ιανουάριο ήταν απλά να μπούμε στα Play Off. Ο στόχος της ανόδου ήταν εκτός σκέψεις, ήταν μακρινό, όμως τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Το ίδιο είχε συμβεί και πέρυσι με τον Ηρόδοτο που δεν ήταν στόχος η άνοδος όμως ήρθαν τα αποτελέσματα και το πετύχαμε. Έτσι γίνεται και φέτος και σίγουρα θα το κυνηγήσουμε έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα.

Για το ενδεχόμενο να βγουν και δύο ομάδες από τα Play Off:

“Υπάρχει αυτή η περίπτωση να βγουν και δύο ομάδες ίσως και η τρίτη, όμως ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος. Να κάνουμε το παιχνίδι μας και ότι βγει. Δεν υπάρχουν φαβορί σε αυτά τα ματς όποιος βγάλει ψυχή τα παίρνει, δεν υπάρχουν πολλές διαφορές στο ρόστερ αφού οι ομάδες πάνω κάτω είναι ισάξιες”. 

Για τον Ηρόδοτο και την πορεία του αλλά και την αποχώρηση του από τον σύλλογο: 

“Είναι πολύ στενάχωρο για τον Ηρόδοτο που δεν κατάφερε να μείνει, όμως υπάρχει ακόμα ελπίδα λόγω Ηρακλή. Ήταν κάτι σπουδαίο αυτό που κάναμε και ανεβάσαμε την ομάδα στην Football League. Εγώ αποχώρησα από την ομάδα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, όμως την παρακολουθούσα και στεναχωρήθηκα πάρα πολύ αφού σε 2.5 χρόνια ζήσαμε μεγάλες στιγμές που κάποιος ποδοσφαιριστής δεν θα την ζήσει σε όλη την καριέρα του”.

Για την απόφαση του να συνεχίσει στην ομάδα του Γαζίου αλλά και για τις ομάδες των Play Off:

“Πήγα στον Αλμυρό παρότι είχα προτάσεις από ομάδες της Γ’ Εθνικής, για να ηρεμήσω ψυχολογικά και από το καλοκαίρι βλέπουμε. Τώρα το μυαλό μας μόνο στις τρεις αγωνιστικές και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι γιατί αν δεν έχει συνέχεια θα ξεχάσουμε αυτά που κάναμε μέχρι τώρα.

ΠΑΟΚ και Ζαρός είναι δύο έμπειρες ομάδες που διεκδικούν στο πρωτάθλημα, ενώ ο Πόρος είναι μια πολύ καλή ομάδα με καλούς παίκτες και ρόστερ. Όμως στα Play Off παίζει ρόλο η εμπειρία και το πάθος και όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες και το βλέπουμε αυτό στα πρώτα ματς”.

Κλείνοντας αναφέρθηκε και για το μέλλον του στο ποδόσφαιρο:

“Πλέον είναι νωρίς για να μιλήσουμε για το οτιδήποτε. Προέχουν τα τρία παιχνίδια στα Play Off και μετά θα κοιτάξουμε την συνέχεια μας. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα μείνω σε ομάδα της Κρήτης αφού έχω τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook