Αυτο”Χ”ειρία για τον Πόρο κόντρα στον Αλμυρό!

Ο Πόρος έχασε την ευκαιρία να παραμείνει κοντά στην κορυφή, αφού προηγήθηκε με δύο τέρματα, όμως ο Αλμυρός έδειξε ψυχή και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Πόρος με την βοήθεια του κόσμου μπήκε αποφασιστικά στο παιχνίδι και κατάφερε ανοίξει μόλις στο 4ο λετπό το σκορ με τον Σκουλά.

Η ψυχολογία στο ποδόσφαιρο παίζει μεγάλο ρόλο και έτσι ο Πόρος θέλησε να το εκμεταλλευτεί και το κατάφερε αφού ο “Καστέλλος” συνεχίζει απτόητος να βρίσκει δίχτυα κάνοντας το 2-0 στο 14ο λεπτό.

Όπως ήταν φυσικό ο Αλμυρός Τετοπάν έβγαλε αντίδραση μετά το εκρηκτικό ξεκίνημα του Πόρου και λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου κατάφερε να μειώσει σε 2-1 με τον Στρατήγη.

-Αγώνες με 0% Γκανιότα* κάθε μέρα

Στο δεύτερο ημίχρονο όπως ήταν λογικό και λόγω της κόπωσης ο ρυθμός έπεσε με τον Πόρο να είναι ευχαριστημένος με αυτό το 2-1 και να ψάχνει στην κόντρα κάποιο τρίτο γκολ και να “καθαρίσει” το παιχνίδι και τον Αλμυρό να προσπαθεί σιγά σιγά να πετύχει το γκολ που θα του δώσει τον βαθμό.

Εκεί που όλα έδειχναν πως ο Πόρος θα πάρει μια μεγάλη νίκη και θα τον βάλει για τα καλά στο… κόλπο της κατάκτησης του πρωταθλήματος, ο Αλμυρός ισοφάρισε και πάλι με τον Στρατήγη να δηλώνει παρών και να κάνει το 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα στο Μαρτινέγκο.

Πόρος: Ζαφείρης, Παπουτσάκης, Πολυχρονάκης, Χαρίτος, Παπουτσάκης, Μαγάκης, Ζαφείρης, Ξηρός, Καστελλιανάκης, Σκούφος, Λυδάκης.

Αλμυρός: Γεωργίου, Μεντουδάκης, Κονιδάκης, Νικητόπουλος, Κανδηλάκης, Κλάδος, Αγαπάκης, Πρικάκης, Στρατήγης, Χασουράκης, Απλαδάς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook