Η ανακοίνωση της Δαμάστας με αφορμή το Δ.Σ.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της Δαμάστας γνωστοποίησε τα θέματα που συζητήθηκαν στο Δ.Σ. της Κυριακής για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει από το μεσημέρι της Δευτέρας, η διοίκηση της Δαμάστας θα παραμείνει ίδια, ενώ θα προστεθούν ακόμα περισσότεροι χωριανοί στο Δ.Σ.

Μάλιστα το παρών στο Δ.Σ. έδωσε και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Γιάννης Νιηφόρος, ο οποίος παρακολούθησε την συζήτηση.

– Speedbet: Τοποθέτηση επιλογής σε μόλις 2″

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Μέσα σε άριστο και οικογενειακό κλίμα και την απαιτούμενη απαρτία πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Αθλητικού Όμιλου Δαμάστας παρουσία πολλών συγχωριανών μας και αρκετών φίλων της ομάδας μας. Μετά το καλωσόρισμα ακολούθησε ο οικονομικός απολογισμός και παρουσίαση των πεπραγμένων του απερχόμενου ΔΣ, αφού ολοκληρώθηκε η θητεία του και στην συνέχεια έγινε αναλυτική παρουσίαση των πλάνων που έχουμε για τα επόμενα χρόνια τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο τις υποδομές και τις εγκαταστάσεις της ομάδας μας.

Στο σημείο αυτό παρουσιάστηκε και ο Νέος Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας μας Γιάννης Νικηφόρος. Στις αρχαιρεσίες που ακολούθησαν για την εκλογή του νέου ΔΣ, εκτός από τα παλαιά μέλη, υπήρξε μεγάλη επιθυμία από τους παρευρισκομένους και των δύο φύλλων για να συμμετέχουν σε αυτό.

Ο Πρόεδρος της ομάδας μας Αντώνης Παπαδάκης χαιρέτισε την μεγάλη διάθεση για συμμετοχή στο ΔΣ και ευελπιστούμε ότι όλοι μαζί θα οδηγήσουμε την ομάδα μας σε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες και διακρίσεις. Αποφασίστηκε την Κυριακή 12 Μαίου στις 11:00 στον ίδιο χώρο(ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΌ ΚΕΝΤΡΟ ΔΑΜΑΣΤΑΣ) να γίνει η συνεδρίαση για την συγκρότηση του νέου ΔΣ και κατανομή των νέων αρμοδιοτήτων και καθηκόντων.

Επίσης στην συνάντηση αυτή θα μπορούν να παραβρεθούν και όποιοι συγχωριανοί μας και φίλοι της ομάδας μας που επιθυμούν να συμμετέχουν στην νέα προσπάθεια και δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην χθεσινή συνέλευση. Τέλος το απερχόμενο Δ.Σ του Α. Ο. Δαμάστας συγχαίρει τη Μικτή Νέων της ΕΠΣΗ για την εξαιρετική παρουσία της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα