Τα δύο ματς μεταξύ των Μικτών Νέων ΕΠΣΗ και ΕΠΣΧ

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στην πρώτη φάση Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων σε ματς για τον 12ο Ομίλο.

Stoiximan.gr -Αγώνες με 0% Γκανιότα* κάθε μέρα *Αφορά την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια

Την Πανελλήνια… κούπα θα διεκδικήσουν το προσεχές Σάββατο (19.00), Ηράκλειο και Χανιά στον Βόλο. 

Στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια στη φάση των Ομίλων, υπήρξε μία νίκη για το Ηράκλειο με 2-0 και μία ισοπαλία χωρίς τέρματα στο ματς του α’ γύρου στις Μουρνιές.

Πάμε να θυμηθούμε τι έγινε:

1η αγωνιστική – 31/10/18
ΕΠΣ Χανίων-ΕΠΣ Ηρακλείου 0-0

Έγινε ένα πολύ «κλειστό» ματς. Οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες δεν ήταν πολλές, καθώς έγινε κυρίως παιχνίδι κέντρου. Στο πρώτο ημίχρονο, το Ηράκλειο είχε μια διπλή ευκαιρία με τους Γωνιωτάκη και Αναστασιάδη, ενώ οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το γκολ λίγο αργότερα, όμως ο Ματαλιωτάκης απομάκρυνε πάνω στη γραμμή.
Στην επανάληψη, η ομάδα του Γιάννη Χατζησεβαστού είχε την κατοχή της μπάλας, όμως το Χανιώτικο συγκρότημα αμύνθηκε σωστά και κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν.
ΕΠΣ ΧΑΝΙΩΝ (Γιώργος Ριτζάκης): Ζαχαράκης, Ανδρουλάκης, Νικολιουδάκης, Πατελάκης, Ταγιάρι, Μυφτάρι, Αθανασάκης, Σελάμης, Γιακουμάκης (60’ Τριφύλλης), Μπερικάκης, Κουτσοκολάκης (46’ Γκολόσι)
ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Γιάννης Χατζησεβαστός): Ψιμόπουλος, Μαρκατάτος, Καρδουλάκης (51’ Κόκας), Ματαλλιωτάκης, Γωνιωτάκης, Βασιλάκης, Λιανέρης (56’ Τσαμαντιώτης), Θεοδωράκης, Αναστασιάδης (62’ Χαλκιαδάκης), Ζηδιανάκης (62’ Τσακόνι), Ανδρουλάκης (56’ Σταυρουλάκης)

4η αγωνιστική – 16/1/19
ΕΠΣ Ηρακλείου – ΕΠΣ Χανίων 2-0 

Η Μικτή Νέων ΕΠΣΗ επικρατώντας με 2-0 των Χανίων εξασφάλισε την πρόκριση στις “16” καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

Η αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων έγινε στο γήπεδο του Αλμυρού Γαζίου.

Στο α’ ημίχρονο η Μικτή Νέων ΕΠΣΗ διαμαρτυρήθηκε για ένα ακυρωθέν γκολ του Ζηδιανάκη ενώ απειλήθηκε να δεχτεί γκολ σε μια φάση διαρκείας στα καρέ της, με τον Ψιμόπουλο να αποσοβεί τον κίνδυνο.

Στην επανάληψη, το συγκρότημα του Γιάννη Χατζησεβαστού ανέβασε την απόδοσή του και μπήκε δυνατά για να βάλει το γκολ.

Τα κατάφερε στο 61’ όταν μετά από ενέργεια και σέντρα του Θεοδωράκη από αριστερά, ο Ζηδιανάκης από την καρδιά της περιοχής έκανε το 1-0 με πλασέ.

Με την ψυχολογία στα ύψη, το Ηράκλειο εξασφάλισε τη νίκη στο 68’ μετά από σέντρα του Τσαμαντιώτη και κεφαλιά του Παχάκη.

Ηράκλειο (Γιάννης Χατζησεβαστός): Ψιμόπουλος, Μαρκατάτος, Ματαλιωτάκης, Παχάκης (70’ Γωνιωτάκης), Καρδουλάκης, Βασιλάκης, Ανδρουλάκης (60’ Τσαμαντιώτης), Ζηδιανάκης (70’ Κουτεντάκης), Σταυρουλάκης (50’ Θεοδωράκης), Λιανέρης, Αναστασιάδης (70’ Βλαχάβας).

Χανιά (Γιώργος Ριτζάκης): Ζαχαράκης, Ανδρουλάκης, Νικολιουδάκης (72’ Πρωτοπαπαδάκης), Πατελάκης, Αποστολάκης, Μυφτάρι, Αθανασάκης, Φανδριδάκης (66’ Κουτσοκολάκης), Γιακουμάκης (70’ Τριφίλλης), Κρεμασμενάκης, Μπερικάκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook