Μια κόντρα του στέρησε την υπέρβαση!

Τι και αν αγωνιζόταν με ομάδα παραπάνω κατηγορίας; Τι και αν ήταν το αουτσάιντερ; Ο Ρωμανός για 87 λεπτά πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις κερδίζοντας τις εντυπώσεις και τον σεβασμό από όλους…

Η ομάδα της Ελιάς κατάφερε μέσα σε έναν χρόνο να κερδίσει τον σεβασμό ομάδων ακόμα και της παραπάνω κατηγορίας, φτάνοντας μια… ανάσα από την κατάκτηση του κυπέλλου παίζοντας παράλληλα και ωραίο ποδόσφαιρο.

Το απόγευμα της Μ. Τετάρτης στις Αρχάνες ο Ρωμανός μπήκε ως το αουτσάιντερ στον μεγάλο τελικό κόντρα στον ΠΟΑ, όμως κατά την διάρκεια της αναμέτρησης κανείς δεν το κατάλαβε αυτό αφού άπαντες ήταν σε τρομερή ημέρα κλείνοντας για τα καλά τους “πράσινους”.

Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο έκοβε και έραβε, το κέντρο ήταν… παντού και η επίθεση βοηθούσε όσο έπρεπε να για χαθεί η μπάλα από τους παίκτες του ΠΟΑ.

– Smart Notifications: Live ενημέρωση για την εξέλιξη των αγώνων!

Πραγματικά μόνο έτσι θα είχε τύχει ο Ρωμανός να πάρει κάτι από το παιχνίδι  με τους ποδοσφαιριστές των “κιτρινόμαυρων”να ακολουθούσαν κατά γράμμα τις οδηγίες του Άλκη Πλουσή που “διάβασε” εξαιρετικά τον Μανώλη Σκύβαλο και έκλεισε τα ατού των πρασίνων.

Όμως μια ατυχία και η κόντρα στο φάουλ του Καρλίτο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μυλωνάκη στερώντας από τον Ρωμανό μια τεράστια επιτυχία τη φετινή χρονιά.

Το εντυπωσιακό που μου έμεινε από εχτές εκτός από την “μαγική” εικόνα του Ρωμανού μέσα στον αγωνιστικό χώρο είναι η αγάπη του κόσμου προς την ομάδα και το χειροκρότημα που έδωσαν στους παίκτες του Άλκη Πλουσή μετά το τέλος της αναμέτρησης καταλαβαίνοντας ότι έδωσαν και την ψυχή τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook