Ο Θοδωρής Ζαγοράκης στον Athletic Radio 104,2

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 επαναλαμβάνοντας για ακόμα μια φορά το δέσιμο της Εθνικής ομάδας με το Ηράκλειο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Θοδωρής Ζαγοράκης στον Athletic Radio 104,2 και τον Μανώλη Σαρρή

Για την παρουσία του στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ: “Είναι πάντα χαρά μου να βρίσκομαι στο Ηράκλειο και είναι τιμή μου που είμαι προσκεκλημένος της ΕΠΣΗ και του Νίκου Τζώρτζογλου. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και δίνω το παρόν γιατί πάντα τέτοιου είδους αγώνες η ΕΠΣΗ τους κάνει ξεχωριστούς”.

Για την Εθνική ομάδα και το Ηράκλειο: Το Ηράκλειο είναι το σπίτι της Εθνικής ομάδας. Το έχουμε πει και στο παρελθόν και δεν γνωρίζετε πόσο πολύ μας ευχαριστεί όταν έρχεται στο Παγκρήτιο. Από την στιγμή που η ΕΠΟ αποφάσισε να έχει έδρα το Παγκρήτιο και η Εθνική ομάδα κάνει μια νέα αρχή, είναι σημαντικό να ξεκινήσει με θετική αύρα”.

Για την αναβίωση του τελικού του Euro 2004: “Eίναι προς τιμήν της ΕΠΣΗ και του Νίκου Τζώρτζογλου που θέλει το παιχνίδι να γίνει στο Ηράκλειο όμως έχει αποφασιστεί πως η διεξαγωγή του θα γίνει στην Αθήνα”.

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ: “Όποιον και να ρωτήσετε θα σας πει το ίδιο πράγμα. Ότι ο ΠΑΟΚ κατέκτησε δίκαια το πρωτάθλημα και αυτό δεν το λέω εγώ που είμαι ΠΑΟΚ αλλά όλος ο κόσμος. Με χαροποιεί ιδιαίτερα αυτό το γεγονός γιατί το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να αλλάξει ροή”.

Για τον ΟΦΗ: “Χαίρομαι που βλέπω ανθρώπους όπως ο Ηλίας Πουρσανίδης και ο Γιώργος Σαμαράς. Είναι καλοί μου φίλοι και οι ελληνικές ομάδες αξίζουν να έχουν τέτοια πρόσωπα που αγαπούν το ποδόσφαιρο. Πιστεύω πως έχουν να δώσουν πάρα πολλά στον ΟΦΗ και το ελληνικό ποδόσφαιρο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook