O Kαρλίτο “λύτρωσε” τον ΠΟΑ και χάρισε το κύπελλο στο Ατσαλένιο!

Ο Βραζιλιάνος με γκολ στο 87ο λεπτό έδωσε τον τίτλο στον ΠΟΑ και τη νίκη με 1-0 απέναντι στον Ρωμανό που κέρδισε τις εντυπώσεις με την καταπληκτική του παρουσία.

Με το νόμισμα που πλήρωσε το 2018 ο ΠΑΝΟΜ τον ΠΟΑ, πλήρωσε η ομάδα του Ατσαλένιου τον Ρωμανό στον φετινό τελικό. Εν αντιθέσει με εκείνον του Τυμπακίου που ο ΠΑΝΟΜ είχε κατακτήσει το κύπελλο με γκολ στο 90′, φέτος ήταν η σειρά του ΠΟΑ να σκοράρει στο 87′ και να κατακτήσει τον τίτλο.

Ο Καρλίτο άρισε το κύπελλο στον ΠΟΑ καθώς κατάφερε να πετύχει το χρυσό γκολ στο 87ο λεπτό όταν εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα βρήκε στον Ρουμπάκη αλλάζοντας πορεία με αποτέλεσμα να καταλήξει στα δίχτυα της εστίας του Ρωμανού. Aξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ρωμανός διαμαρτυρήθηκε έντονα για την φάση από την οποία προήλθε το γκολ του ΠΟΑ καθώς υποστηρίζουν ότι δεν υπήρχε παράβαση.

Πάντως η ομάδα της Ελιάς μπορεί να μην ήταν το αουτσάιντερ όμως κέρδισε τον θαυμασμό όλων με την μαχητικότητα καταφέρνοντας να κοιτάξει στα μάτια τον ΠΟΑ.

Το live του athleticradio.gr

Ρωμανός: Μυλωνάκης, Κάββαλος, Κουκάκης, Γκαναδάκης, Μανουσάκης, Πουλάκης, Σπηλιωτάκης, Μιχελακάκης, Κοτζαδάκης, Παχάκης, Ανυφαντάκης.

ΠΟΑ: Μανουσάκης, Βρεττός, Ξεπαπαδάκης, Παπαδομιχελάκης, Ξυλούρης, Καρλίτο, Καϊμακαμούδης, Κερμενίδης, Πλουσής, Πετράκης, Πατηνιώτης.

Στο γήπεδο βρίσκεται και ο Θοδωρής Ζαγοράκης που αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο του τελικού

Ο πρώην αρχηγός της ΕΠΣΗ θα κάνει την σέντρα του τελικού. Μόλις τώρα ολοκληρώθηκε το τελετουργικό με τις βραβεύσεις.

17.47: Σέντρα στις Αρχάνες

Δυνατό παιχνίδι στο πρώτο 10λεπτο, χωρίς κάποια φάση μπροστά από τις δύο εστίες

Ανεβάζει ταχύτητα ο ΠΟΑ στα τελευταία λεπτά που προσπαθεί να πάρει τον έλεγχο του αγώνα

13′ Σουτ Καρλίτο, μπλοκάρει την μπάλα ο Μυλωνάκης
15′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ρωμανό. Ο Κοτζαδάκης έκανε το σουτ από πλάγια θέση με τον Μανουσάκη να διώχνει με τα πόδια
23′ Ο Κοτζαδάκης έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά, τελευταία στιγμή ο Πατηνιώτης απομάκρυνε πριν η μπάλα πάει στην εστία του Μανουσάκη
29′ Σπουδαία φάση για τον ΠΟΑ με τον Ξεπαπαδάκη να παίρνει την κεφαλιά και την μπάλα να φεύγει μόλις άουτ!

Στο τελευταίο 10λεπτο του ημιχρόνου, ο Ρωμανός έχει κερδίσει τις εντυπώσεις απέναντι στον ΠΟΑ

44′ Καλή στιγμή για τον ΠΟΑ με τον Ξυλούρη

18.32 / Τέλος ημιχρόνου: Ρωμανός – ΠΟΑ 0-0

18.48 / Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο

Αναγκαστική αλλαγή για τον Ρωμανό με τον Ρουμπάκη να παίρνει την θέση του τραυματία Πουλάκη. Την πρώτη του κίνηση έκανε ο Σκύβαλος με τον Καρβελά να παίρνει την θέση του Βρεττού.

50′ Σουτ του Παχάκη, μπλόκαρε την μπάλα ο Μανουσάκης
66′ Τεράστια ευκαιρία για τον Ρωμανό που βγήκε στην κόντρα επίθεση, τέσσερις εναντίον ενός, με τον Παχάκη να κάνει λάθος γύρισμα!

Υπενθυμίζουμε πως σε περίπτωση που η κανονική διάρκεια λήξει ισόπαλες τις δύο ομάδες, δεν υπάρχει πλέον παράταση, και ο τίτλος θα κριθεί στα πέναλτι.

Στο 82ο λεπτό το παιχνίδι, παραμένει πάντα το 0-0

87′ Γκολ για τον ΠΟΑ! Με φάουλ του Καρλίτο!

Ο Βραζιλιάνος εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα κόντραρε στον Ρουμπάκη που άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Μυλωνάκη

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook