Τεχνικός διευθυντής στην Δαμάστα ο Νικηφόρος

Ο σχεδιασμός της Δαμάστας ξεκίνησε με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Α2 ΕΠΣΗ με την διοίκηση να έρχεται σε συμφωνία με τον Γιάννη Νικηφόρο που αναλαμβάνει τα καθήκοντα τεχνικού Διευθυντή.

Αναλυτικά η ενημέρωση της Δαμάστας: “Το πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ ολοκληρώθηκε, με την Δαμάστα να κατακτά την άνοδο στην Α1 ΕΠΣΗ PWM MEDICAL για πρώτη φορά στην ιστορία της, ενώ αύριο επίσης διεκδικεί για πρώτη φορά στην ιστορία της, την πρόκρισή της στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ «ΦΗΜΗ».

Όλη η δράση της Superleague παίζει στο Stoiximan.gr με 250+ ειδικά στοιχήματα και επιλογές για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ!

Η διοίκηση του Αντώνη Παπαδάκη ήδη όμως δίνει το σύνθημα για την επόμενη χρονιά αλλά και για το μέλλον του σωματείου γενικότερα, ενισχύοντας την ομάδα σε όλα τα επίπεδα, προκειμένου η Δαμάστα να βαδίσει σε ακόμα πιο δυναμικούς δρόμους.
Η πρώτη ουσιαστικά «μεταγραφή» για την επόμενη μέρα της Δαμάστας ακούει στο όνομα Γιάννης Νικηφόρος, ο οποίος είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος!

Με μεγάλη χαρά η διοίκηση της Δαμάστας ανακοινώνει τη συνεργασία με τον Γιάννη Νικηφόρο και εκφράζει την σιγουριά της και την πίστη της ότι το σωματείο βαδίζει πλέον σε μια νέα αισιόδοξη και δημιουργική εποχή.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην προπόνηση της ομάδας που έγινε στο γήπεδο του ΠΟΑ και ο πρόεδρος κ. Αντώνης Παπαδάκης, μαζί με τα στελέχη της διοίκησης Γιώργο Πολυχρονάκη και Γιώργο Κιουπάκη, τον παρουσίασαν στους ποδοσφαιριστές, ενώ ουσιαστικά θα κάνει την πρώτη του επίσημη παρουσία ως μέλος της Δαμάστας στον αυριανό ημιτελικό”.

Για όποιον δεν ξέρει τον Γιάννη Νικηφόρο να πούμε πως έχει καταγράψει μια σπουδαία ποδοσφαιρική καριέρα, με αποκορύφωμα την παρουσία του στην παρουσία του την περίοδο 2001-02 στην Α’ Εθνική με τη φανέλα του Εθνικού Αστέρα.

Αγωνίστηκε επίσης στον Εργοτέλη (για επτά χρόνια), στον Ηρόδοτο, τον ΠΟΑ, τον ΟΦ Ιεράπετρας, την Ρόδο και τον ΑΟ Χανιά, που ήταν η τελευταία ομάδα της καριέρας του.

Εδώ και μερικά χρόνια έχει ιδρύσει μία επίλεκτη ομάδα Παλαιμάχων με γνωστά ονόματα του ποδοσφαίρου, η οποία αγωνίζεται για κοινωνικούς και φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook