Μαρκάκης: “Παιχνίδι γιορτή για την Δαμάστα”

Δηλώσεις στο athleticradio.gr παραχώρησε ένας εκ των βασικών πρωταγωνιστών της φετινής πορείας της Δαμάστας Μπάμπης Μαρκάκης με αφορμή τον ιστορικό επαναληπτικό με τον ΠΟΑ.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής των “πορτοκάλι” αναφέρθηκε πως είναι μια γιορτή για την ομάδα του, ενώ ξεκαθάρισε πως φαβορί είναι ο ΠΟΑ όμως θα κυνηγήσουν την ανατροπή μέχρι τέλος.

Παράλληλα κάλεσε τον κόσμο να δώσει το παρών στο γήπεδο για να στηρίξει και την εκδήλωση που οργάνωσε ο πρόεδρος της ομάδας Αντώνης Παπαδάκης για το “Χαμόγελο του Παιδιού”.

*Αφορά την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια

Αναλυτικά όσα δήλωσε: “Για εμάς είναι ένα παιχνίδι γιορτή θα πάμε να το χαρούμε και θα παλέψουμε για τις όποιες πιθανότητες έχουμε για την πρόκριση στο μεγάλο τελικό. Ο ΠΟΑ έχει το άγχος, αφού είναι το φαβορί. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια αξιοπρεπείς εμφάνιση για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που μας στηρίζει και να πανηγυρίσουμε μια ιστορική πρόκριση.

Έχουμε κάνει μαι τρομερή χρονιά και με το ίδιο σκεπτικό θα παλέψουμε, το ξέρουμε ότι είναι λίγες οι πιθανότητες μας αλλά θα το παλέψουμε μέχρι τέλος.

Τώρα όσον αφορά τον κόσμο καλό είναι επειδή ο πρόεδρος έχει κάνει μια πολύ σπουδαία προσπάθεια για να βοηθήσει “το Χαμόγελο του Παιδιού” να αγκαλιάσει αυτή την εκδήλωση. Θα έχουν στηθεί πάγκοι με λαμπάδες και άλλα γιορτινά και καλό θα είναι ο κόσμος να αγοράσει με ένα συμβολικό ποσό και να βοηθήσουμε ο κάθε ένας ξεχωριστά την πρωτοβουλία του προέδρου. Παράλληλα θα παρακολουθήσει ένα ιστορικό παιχνίδι της ομάδας και τον χρειαζόμαστε για να δώσει στήριξη στην προσπάθεια μας”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook