Ασσαριωτάκης: “Η Γ’ Εθνική μας αξίζει και το δικαιούμαστε”

Με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο πρόεδρος του Πόρου, έδωσε το σύνθημα σε όλο τον κόσμο της ομάδας για την άνοδο στις Εθνικές κατηγορίες.

Μπορεί να μοιάζει… τρελό, ωστόσο ο Πόρος παρότι βρίσκεται πρώτη χρονιά στην Α1 ΕΠΣΗ διεκδικεί το πρωτάθλημα κόντρα σε ομάδες όπως ο Ζαρός, ΠΑΟΚ και ΠΑΝΟΜ ή Αλμυρός.

Όπως πήγαν τα αποτελέσματα της Κυριακής πολύ δύσκολα δεν θα έχουμε  Play Off και έτσι ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Ασσαριωτάκης έδωσε το σύνθημα για το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά η ανάρτηση του: “Αυτό που κάνω τώρα γίνεται από μένα πρώτη φορά φέτος. Η αγαπημένη ομάδα μας ο ΑΟ ΠΟΡΟΣ φτάνει σε μια σημαντική, τεράστια στιγμή στην ιστορία της. Η γειτονιά μας μπορεί να ακουστεί μόνο για θετικούς λόγους σε όλη την Κρήτη σε όλη την Ελλάδα. Χάρη σε προσπάθειες μιας Ποριανής παρέας με κέφι και μεράκι ανέβασε την ομάδα γρήγορα σε υψηλό επίπεδο. Τώρα πρέπει όλοι μας να έρθουμε κοντά της , να της δείξουμε μονοιασμένοι ότι θα την περιφρουρήσουμε.

Σας παρακαλώ όλους εσάς που νοιάζεστε για την γειτονιά μας τον Πόρο μας ελάτε δίπλα στην ομάδα για να τα καταφέρουμε. Όσο κι αν αυτό μοιάζει τρελό η Γ Εθνική μας αξίζει και το δικαιούμαστε.  Κοινοποιήστε το σε όσους Ποριανούς μπορείτε δώστε δύναμη σε αυτά τα παιδιά να μας πάνε ψηλά. Ευχαριστώ!”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook