Καυστική ανακοίνωση με πολλούς αποδέκτες από το Ασήμι!

Ιδιαίτερα οξύτατη ανακοίνωση εξέδωσε το πρωί της Δευτέρας το Ασήμι, μετά τα αποτελέσματα της πρότελευταίας αγωνιστικής κάνοντας λόγο για υπόγειες και σκοτεινές συμφωνίες.

Παράλληλα ζητάει από την ΕΠΣΗ αξιολογημένους διαιτητές στο παιχνίδι με τον Κεραυνό για την τελευταία αγωνιστική στην έδρα των “μπλέ, ενώ πέταξε και το… καρφί του για τον Ρούβα που έχασε στην έδρα της Χερσονήσου με 3-2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

“Ανακοίνωση – Ενημέρωση μετά τα αποτελέσματα της πρότελευταίας αγωνιστικής μεταξύ Χερσόνησος – Ρούβας 3-2 και Κεραυνός Αθλόπολις 2-3. Επειδή το ποδόσφαιρο πρέπει να παίζεται μέσα στο γήπεδο και όχι από υπόγειες και σκοτεινές συμφωνίες. Ευτυχώς όμως ο μισός αιώνας της ομάδας μας (1968-2018) δεν σβήνεται τόσο εύκολα από αυτά τα υπόγεια παιχνίδια. 

Ενημερώνουμε διαιτητές και παράγοντες Κεραυνού ότι το τελευταίο παιχνίδι πρέπει να παιχτεί μέσα στο γήπεδο, ζητάμε από την ΕΠΣΗ αξιολογημένους διαιτητές και κατά προτίμηση Σαμιωτάκη, Φερετζάκη. Αν δεν συμβεί αυτό να μας ενημερώσετε δύο ημέρες πιο νωρίς να μεγαλώσουμε τη μεγάλη περιοχή για να βοηθήσουμε το έργο τους.

Επίσης ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους συνδημότες μας της ομάδας του Ρούβα. Από την διοίκηση τους παίκτες τους φιλάθλους και τους υποστηρικτές της ομάδας μας”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook