Pic | Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Γόρτυνας!

Σε μια απόφαση που προκαλεί αίσθηση προχώρησε ο πρόεδρος της Γόρτυνας Βαγγέλης Γαρεφαλάκης, λίγες ώρες μετά την εκδίκαση της υπόθεσης στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Όπως ενημέρωσε ο ίδιος με γραπτή δήλωση που θα την διαβάσετε στην παρακάτω εικόνα, ο ίδιος αποχωρεί από την προεδρία της Γόρτυνας δηλώνοντας έτσι την αγανάκτηση του για όσα διαδραματίστηκαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αλλά και την απόφαση που πήρε η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣΗ.

Μάλιστα ο ίδιος στις δηλώσεις του τονίζει πως: “Φεύγω με το κεφάλι ψηλά”, ενώ κλείνοντας άφησε υστερόγραφο αναφέροντας: “Υ.Γ. Μάλλον έχουμε μαζευτεί πολλά σωματεία στην Μεσσαρά και αυτό σας ενοχλεί”.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο πρώην πλέον πρόεδρος της Γόρτυνας:

“Κύριοι τέλος εποχής! Πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρεις φορές. Οι δηλώσεις μου βγήκαν αληθινές. Όπως είχα δηλώσει προ δύο ημερών, οι διεφθαρμένοι και οι υπόγειες διαδρομές είναι προνόμιο άλλων.

Το σύστημα κατόρθωσε για δεύτερη φορά μέσα σε τριάντα χρόνια διαδρομής μου (με διάλειμμα δέκα ετών) να με κάνει για δεύτερη φορά να αηδιάσω. Φεύγω με το κεφάλι ψηλά. Δεν ανέχομαι για κανένα λόγο να εν ταχθώ στο σύστημα σας. Μείνετε στον μικρόκοσμο σας.

Μια χούφτα άνθρωποι είστε που κάνετε κουμάντο και τους μάγκες με τα χρήματα και τις θυσίες των παραγόντων που συντηρούν τις ομάδες τους. (Οικονομικά και προσωπικά).  Το δύσμοιρο το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να βρει τον δρόμο του στον επαγγελματικό χώρο και θα το βρει στο τοπικό;

Υ.Γ. Μάλλον έχουμε μαζευτεί πολλά σωματεία στην Μεσσαρά και αυτό σας ενοχλεί”.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook