ΠΑΟΚ: “Η απόφαση αποτελεί δικαίωση για το σωματείο”

Ανακοίνωση με την οποία παίρνει θέση για την αθώωση της ομάδας του εξέδωσε η διοίκηση του ΠΑΟΚ το πρωί του Σαββάτου, κάνοντας λόγω για δικαίωση του σωματείου

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Το σωματείο του ΠΑΟ Κρουσώνα χαιρετίζει με ικανοποίηση την απόφαση της Πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣΗ. Η απόφαση αυτή αποτελεί μια τεράστια δικαίωση για το σωματείο και για όλους εμάς, καθώς και για την κοινωνία του Κρουσώνα. Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε πάντα αντίθετοι σε κάθε ενέργεια η οποία θα διαταράσσει τις θεμελιώδης αρχές του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου, τις ευγενής άμιλλας καθώς και του ευ αγωνίζεσθε. 

Χωρίς ουδεμία περαιτέρω διάθεση να συνεχίσουμε την όποια αντιπαράθεση, δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση, ότι οι αγώνες και τα πρωταθλήματα κερδίζονται στους αγωνιστικούς χώρους και μόνο εκεί. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμή την ομάδα της Δαμάστας προσωπικά τον Αντώνη Παπαδάκη, την ομάδα του Αλμυρού, Μαραθώνα, Αγία Βαρβάρα, ΟΦΑΜ και το Άλογο Μαλεβυζίου, τα σωματεία και τους παράγοντες που αθόρυβα από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στο πλευρό μας.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμή το δικηγορικό γραφείο του κ. Ιάσωνα Παπαστεφανάκη, και τους συνεργάτες του για τον επαγγελματισμό και την προσφορά τους στην θετική έκβαση της υπόθεσης μας. Με τιμή ΠΑΟΚ”.