Ξεκινάει και πάλι το παιχνίδι ΠΑΟΚ – Γόρτυς

Βγήκε η απόφαση από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣΗ το βράδυ της Παρασκευής με τον ΠΑΟΚ να δικαιώνεται και να ξεκινάει το παιχνίδι και πάλι από το σημείο που είχε σταματήσει.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΣΗ, το παιχνίδι θα ξεκινήσει και πάλι, ενώ στους “ασπρόμαυρους” έβαλαν πρόστιμο 200 ευρώ και μια αγωνιστική και κλεισμένων των θυρών.

Έτσι όπως όλα δείχνουν και εφόσον δεν υπάρξει μεγάλη ανατροπή στο παιχνίδι που έχει διακοπή ο ΠΑΟΚ πλησιάζει στους 2 τον Ζαρό και όλα δείχνουν πως θα έχουν Play Off.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Κύριε Πρόεδρε,
    Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν συνεδριάσεως της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.Η. με αριθμ. Πρακτικού 26/22.3.2019  επιβάλλεται η  κάτωθι ποινή : 
         Είχε κληθεί και απολογήθηκε το Δ.Σ. του σωματείου σας,  για  τα αναγραφόμενα στο Φύλλο Αγώνος της 17/3/2019 ΠΑΟΚ – ΓΟΡΤΥΣ.
Από τα αναγραφόμενα στο Φ.Α., την έκθεση του παρατηρητή, την προφορική εξέταση των μαρτύρων και τις ιατρικές γνωματεύσεις του γιατρού του αγώνα, προκύπτει ότι η εκτίμηση της σοβαρότητας της σωματικής βλάβης του ποδοσφαιριστή της Γόρτυς,  είναι εντελώς ελαφριά, ώστε να μην απαιτείται η μεταφορά του με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για την αντιμετώπιση της.
Ως εκ τούτου η Πειθαρχική Επιτροπή  ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ τα παρακάτω : 
Στο σωματείο ΠΑΟΚ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ τιμωρία της έδρας του για ΜΙΑ (1) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ. 
 Στο σωματείο, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ χρηματικό πρόστιμο 200 €.
Διατάσσει να επαναοριστεί ο αγώνας που διεξήχθη στις 17/3/2019 και ώρα 15.30, μεταξύ ΠΑΟΚ – ΓΟΡΤΥΣ  και να συνεχιστεί από το χρονικό σημείο της διακοπής του. 
Κατ’ εφαρμογή των άρθρων : 
21, παρ. 2 εδάφιο β του ΚΑΠ
15, παρ. 5 εδάφιο β του Πειθ. Κώδικα
15, παρ. 6 εδάφιο α, γ  του Πειθ. Κώδικα”.