Με Παπαστεφανάκη στα γραφεία της ΕΠΣΗ του ΠΑΟΚ

Με τον Ιάσωνα Παπαστεφανάκη να χειρίζεται προσωπικά την υπόθεση θα βρεθεί στην απολογία του ο ΠΑΟΚ για όσα διαδραματίστηκαν στο παιχνίδι της Κυριακής με την Γόρτυνα.

Με μια… έκπληξη θα βρεθεί στα γραφεία της ΕΠΣΗ το απόγευμα της Παρασκευής ο ΠΑΟ Κρουσώνα, με τους “ασπρόμαυρους” να έχουν βάλει τον ειδικό σε τέτοιες περιπτώσεις, μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ και ένας εκ των πολλών δικηγόρων που χειρίζονται την υπόθεση της έφεσης  Ιάσωνας Παπαστεφανάκης.

Με αυτή την κίνηση ο ΠΑΟΚ δείχνει πόσο πολύ θέλει την δικαίωση από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣΗ, βγάζοντας έτσι έναν… άσσο από το μανίκι.

Μάλιστα η διοίκηση του ΠΑΟΚ με ανακοίνωση της ενημερώνει πως οποιαδήποτε δήλωση για το παιχνίδι της Κυριακής δεν εκφράζει την ομάδα και ο μόνος πλέον που έχει λόγο είναι ο Ιάσωνας Παπαστεφανάκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ: “Ο ΠΑΟ Κρουσώνα ανακοινώνει ότι μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης του διακοπτέντα αγώνα μεταξύ ΠΑΟΚ – Γόρτυς οποιαδήποτε δηλώσεις ή αναφορές σχετικά με το γεγονός δεν μας εκφράζουν. Ο μόνος εξουσιοδοτημένος που μπορεί να προβεί σε ανακοινώσεις εκ μέρους του ΠΑΟΚ είναι ο δικηγόρος κ. Ιάσωνσας Παπαστεφανάκης, καθώς και οι συνεργάτες του”.