Την Παρασκευή απολογείται στην ΕΠΣΗ ο ΠΑΟΚ!

Όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωση της η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣΗ ο ΠΑΟΚ θα απολογηθεί νωρίτερα από τις άλλες ομάδες που έχουν κληθεί σε απολογία.

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ θα βρεθεί στα γραφεία της ΕΠΣΗ την Παρασκευή στις 18:00 για να καταθέσει την απολογία της για όσα διαδραματίστηκαν στο παιχνίδι με την Γόρτυνα.

Παράλληλα η ΕΠΣΗ κάλεσε σε απολογία και την ομάδα του ΑΟΤ για το ματς με την Τύλισο αλλά και το Ασήμι. Οι δύο τελευταίες απολογίες θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη στα γραφεία της ΕΠΣΗ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΣΗ:

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Π.Σ.Η.

ΠΡΟΣ ΤΟ  ΣΩΜΑΤΕΙΟ : ΠΑΟΚ

ΘΕΜΑ : ΚΛΗΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.Η., καλεί την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/03/2019 και ώρα 18.00’, το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου σας, σε γραπτή ή προφορική απολογία, για τα αναγραφόμενα στο Φύλλο Αγώνος της 17/03/2019, ΠΑΟΚ – ΓΟΡΤΥΣ.

Τυχόν υπομνήματά σας και σχετικά δικαιολογητικά πρέπει να περιέλθουν στη Γραμματεία της παρούσας Πειθαρχικής Επιτροπής μέχρι την ημέρα συζήτησης της υπόθεσης.-

 

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Π.Σ.Η.

ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ : ΑΟΤ

ΘΕΜΑ : ΚΛΗΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ  – ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.Η., καλεί την ΤΡΙΤΗ 26/03/2019 και ώρα 18.30’, το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου σας καθώς και τον κ. Μαντζώρο Γρηγόρη, σε γραπτή ή προφορική απολογία, για τα αναγραφόμενα στο Φύλλο Αγώνος της 17/03/2019, ΑΟΤ – ΤΥΛΙΣΟΣ. Τυχόν υπομνήματά σας και σχετικά δικαιολογητικά πρέπει να περιέλθουν στη Γραμματεία της παρούσας Πειθαρχικής Επιτροπής μέχρι την ημέρα συζήτησης της υπόθεσης.

 

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Π.Σ.Η.

ΠΡΟΣ ΤΟ  ΣΩΜΑΤΕΙΟ : ΑΣΗΜΙ

ΘΕΜΑ : ΚΛΗΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ  – ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.Η., καλεί την ΤΡΙΤΗ 26/03/2019 και ώρα 18.30’, το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου σας καθώς και τον κ. Χατζάκη  Αντώνη, σε γραπτή ή προφορική απολογία, για τα αναγραφόμενα στο Φύλλο Αγώνος της 17/03/2019, ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ – ΑΣΗΜΙ.Τυχόν υπομνήματά σας και σχετικά δικαιολογητικά πρέπει να περιέλθουν στη Γραμματεία της παρούσας Πειθαρχικής Επιτροπής μέχρι την ημέρα συζήτησης της υπόθεσης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook