Ρωμανός: Ομάδα – παρέα – οικογένεια!

Έχει εντυπωσιάσει τη φετινή χρονιά ο Ρωμανός που κάνει το ένα… θαύμα μετά το άλλο έχοντας κάνει όλο το τοπικό ποδόσφαιρο να μιλάει για αυτόν.

Οι παίκτες του Αλκιβιάδη Πλουσή, έχουν κάνει μια εξαιρετική χρονιά, έχουν περάσει στα ημιτελικά του κυπέλλου και βαδίζουν προς τελικό, ενώ στο πρωτάθλημα βρίσκονται στην πρώτη εξάδα!

Από την αρχή της σεζόν ο Νίκος Σουργιάς που βρισκόταν στον πάγκο είχε φτιάξει μια ομάδα που ήταν πρώτα παρέα, οικογένεια και μετά έβλεπαν τα παιχνίδια. Αυτό το συνέχισε και ο Πλουσής, ο οποίος και με τις μεταγραφές που έκανε τον Ιανουάριο απογείωσε την ομάδα του έχοντας καταφέρει κάτι συναρπαστικό.

Μάλιστα την Κυριακή κατάφερε να κάνει κάτι που δεν είχαμε ξαναδεί τη φετινή χρονιά. Όχι απλά κέρδισε τον Ζαρό στην έδρα του, αλλά τον φιλοδώρησε με τρία τέρματα, έχοντας γίνει η πρώτη ομάδα που το πετυχαίνει αυτό.

Σίγουρα ο τίτλος που γράφουμε για ΟΜΑΔΑ – ΠΑΡΕΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ είναι το σημαντικό για τους “κιτρινόμαυρους” που χαίρονται το ποδόσφαιρο και αυτό φαίνεται μέσα από τα αποτελέσματα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook