Εξελίσσεται η οργανωτική αναβάθμιση του ΠΑΣΑ Ηρόδοτος

Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Παναγιωτάκης μαζί με τον Αντιπρόεδρο, Βασίλη Κοκοτσάκη, ανέλυσαν το πλάνο τους στο Δείπνο που παρέθεσαν στους Αθλητικούς Συντάκτες του Ηρακλείου στο εστιατόριο “Καρνάγιο”.

Ο ΠΑΣΑ Ηρόδοτος έχει μπει σε μία νέα εποχή από τον περασμένο Σεπτέμβριο και η οργανωτική του αναβάθμιση συνεχίζεται.

Μάλιστα με συνεχείς παρεμβάσεις εγκρίθηκε σχετική μελέτη ύψους 200.000 ευρώ για αναβάθμιση του γηπέδου “Ιωάννης Σκουρέλλος”.

Το πλάνο και το όραμά τους για την ομάδα ανέπτυξαν ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Παναγιωτάκης μαζί με τον Αντιπρόεδρο, Βασίλη Κοκοτσάκη, στο Δείπνο που παρέθεσαν στους Αθλητικούς Συντάκτες του Ηρακλείου στο εστιατόριο “Καρνάγιο” στην Νέα Αλικαρνασσό, ιδιοκτησίας του Προέδρου των Νέων Ηροδότου, Μανώλη Λημναίου.

Στόχος της νέας Διοίκησης του ΠΑΣΑ Ηρόδοτος, από τον περασμένο Σεπτέμβριου που ανέλαβε, είναι η  οργάνωση των Ακαδημιών στο επίπεδο που αρμόζει το μέγεθος του συλλόγου καθώς και αλλαγές στις γηπεδικές εγκαταστάσεις.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκαν και εκτελέστηκαν άμεσα:

Η πρόσληψη νέων προπονητών στα τμήματα υποδομής, νέων σε ηλικία οι οποίοι να ανταποκρίνονται τόσο στα ηλικιακά κριτήρια όσο και στη φιλοσοφία του αθλητικού συλλόγου.

Η συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων των ακαδημιών.

Η αντικατάσταση του υπάρχοντος φωτισμού των γηπέδων με επιχορήγηση της Περιφέρειας Κρήτης, φωτισμός που πλέον ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί, πως πλέον στις εγκαταστάσεις αυτές προπονούνται 160 ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών του Ηροδότου, 50 αθλητές των Ελπίδων και Νέων Ηροδότου, καθώς και η Κ19, ενώ φιλοξενούνται και τρία αθλητικά σωματεία για προπονήσεις και για αγώνες.

Παράλληλα, ο ΠΑΣΑ Ηρόδοτος έχει θέσει κάποιους στόχους και προτίθεται να τους υλοποιήσει το επόμενο χρονικό διάστημα, στόχοι που αφορούν:

Στην πλήρη αναβάθμιση των γηπεδικών εγκαταστάσεων με αντικατάσταση του συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο “Ιωάννης Σκουρέλλος”.

Στην αποκατάσταση των βλαβών στη νότια κερκίδα του κεντρικού γηπέδου.

Στην τροποποίηση των όρων παραχώρησης των αθλητικών εγκαταστάσεων από τον Δήμο, σε ρεαλιστική κατεύθυνση αφού η μεταξύ των άλλων πρόβλεψη οτι οι Δαπάνες συντήρησης των 30 στρεμμάτων εγκαταστάσεων βαρύνει τον Ηρόδοτο, δεν μπορεί εκ των πραγμάτων αν εφαρμοστεί από έναν Σύλλογο με τόσες υποχρεώσεις και ελάχιστα έως καθόλου έοσδα.

Στον εκσυχρονισμό του συλλόγου, την τροποποίηση του καταστατικού, την καθιέρωση ενιαίου κανονισμού λειτουργίας όλων των τμημάτων και την αναβάθμιση λειτουργίας της Ακαδημίας, καθώς και την επανασύσταση του γυναικείου τμήματος, αρχής γενομένης από τη νέα περίοδο μέσω τμημάτων Υποδομής.