Ο ΠΑΟΚ θα ζητήσει να συνεχιστεί το ματς από κει που σταμάτησε

Η Κρουσανιώτικη ομάδα ισχυρίζεται οτι ναι μεν πετάχτηκε πλαστικό ποτήρι με καφέ, αλλά δεν βρήκε ποτέ τον παίκτη της Γόρτυνας και θα προσκομίσουν όλα τα σχετικά έγγραφα για να το αποδείξουν οτι δεν υπάρχει τραυματισμός.

Επεισοδιακό ήταν το ματς του ΠΑΟΚ με την Γόρτυνα στον Κρουσώνα, σε ένα ματς που.. μύριζε μπαρούτι, με την κόντρα να κρατάει από τον πρώτο γύρο.

Ο αγώνα διεκόπη στο Ημίχρονο με το σκορ στυο 2-0, αφού μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο ο Φραγκιαδάκης της Γόρτυνας.  Κύκλοι της Κρουσανιώτικης ομάδας αναφέρουν οτι ναι μεν πετάχτηκε πλαστικό ποτήρι από την εξέδρα αλλά δεν βρήκε ποτέ τον παίκτη της Γόρτυνας, που αναφέρουν οτι…. προσφασίστηκε τραυματισμό για να διακοπεί το ματς.

Ο ΠΑΟΚ καταδικάζει το περισταστικό, αφού πάνω από όλα είναι η ασφάλεια όλων, αλλά με τα επίσημα έγγραφα από το Νοσοκομείο θα επιδιώξουν να αποδείξουν οτι δεν προκλήθηκε τραυματισμός στον παίκτη. Ο ΠΑΟΚ θα ζητήσει να συνεχιστεί το ματς από κει που σταμάτησε. Και όλα αυτά σε ένα ματς, όπου κέρδιζε με 2-0 και ενώ ο Ζαρός έχασε από τον Ρωμανό με 1-3! 

Το Φύλλο αγώνα συντάχθηκε στο αστυνομικό τμήμα Αγίου Μύρωνα και το ματς θα συνεχιστεί πλέον στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΗ.

Σήμερα θα γίνει Διοικητικό Συμβούλιο στον ΠΑΟΚ για να αποφασιστούν οι περαιτέρω κινήσεις της ομάδας για να μην πάνε… στράφι οι κόποι μίας χρονιάς από ένα τέτοιο συμβάν. Μάλιστα θα εκδώσει και Ανακοίνωση, όπου σύμφωνα με πληροφορίες μας θα αναφέρει οτι θα προσπαθήσουν να αποδείξουν οτι δεν είναι.. ελέφαντες. 

Από την πλευρά της Γόρτυνας, δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση, αφού ισχυρίζονται οτι τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους και οτι βίωσαν καταστάσεις… ζούγκλας στον Κρουσώνα από το ξεκίνημα του ματς.

Ο Φραγκιαδάκης αναφέρουν οτι έχει καρούμπαλα και οτι πέρασε από αξονική, αφού είχε έντονη ζάλη. Μάλιστα τον συνόδευσε στο Νοσοκομείο ο Πρόεδρος της ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook