Αθανασάκης: “Η συμπεριφορά του βοηθού αμαυρώνει την εικόνα του τοπικού”

Ιδιαίτερα δυσαρεστημένος από την τιμωρία που του επέβαλε η ΕΠΣΗ εμφανίστηκε ο βοηθός προπονητή των Κουνάβων Μαρίνος Αθανασάκης.

Ο ίδιος μίλησε στο Athleticradio.gr τονίζοντας μάλιστα πως ουδέποτε κινήθηκε απειλητικά προς τους διαιτητές,  λέγοντας πως τέτοιοι άνθρωποι αμαυρώνουν το τοπικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“θα ήθελα να εκφράσω τη δυσαρέσκεια μου για την ποινή που μου επιβλήθηκε από την ΕΠΣΗ για τον αγώνα με το Ίνι. Ουδέποτε κινήθηκα απειλητικά προς τον Α βοηθό της αναμέτρησης.

Λυπάμαι που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι που χαλάνε την εικόνα του τοπικού μας ποδοσφαίρου, που όλοι μας αγαπάμε και παλεύουμε, δίνοντας κίνητρο στα νέα παιδιά της περιοχής μας να ακολουθήσουν το ποδόσφαιρο, ξεφεύγοντας από τους υπολογιστές και τα ναρκωτικά.

Η συμπεριφορά του Α βοηθού δυστυχώς αμαυρώνει την εικόνα του τοπικού μας ποδοσφαίρου, καθώς έβρισε τη μάνα παίχτη της ομάδος μας, και επίσης έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι κινήθηκα απειλητικά προς το μέρος του, πράγμα που δε συνέβη ποτέ, καθώς εκείνη την ημέρα αντιμετώπισα πρόβλημα υγείας και μεταφέρθηκα στο νοσοκομείο, και το συγκεκριμένο πρόβλημα συνεχίζει να με ταλαιπωρεί μέχρι και σήμερα.

Εύχομαι τέτοιοι άνθρωποι να απομακρυνθούν από το χώρο του ποδοσφαίρου, γιατί εκτός των άλλων, διώχνουν από το χώρο ανθρώπους που αγαπάνε το τοπικό ποδόσφαιρο.

Εγώ προσωπικά ασχολήθηκα φέτος για 1η φορά με την προπονητική, καθώς δέχτηκα με χαρά την πρόταση τ προπονητή μας να σταθώ δίπλα του, και έχω ήδη απογοητευτεί από τη στάση ορισμένων ανθρώπων από το χώρο της διαιτησίας. Να είναι σίγουροι όμως ότι δε θα με διώξουν από το χώρο, και θα συνεχίζω να προσπαθώ για το καλύτερο”.