Το παιχνίδι στα Μάλια κρίνει τα Play off!

Πολύ μεγάλο παιχνίδι αναμένεται να πραγματοποιηθεί το μεσημέρι του Σαββάτου στα Μάλια που όπως φαίνεται θα κρίνει αν θα γίνουν μπαράζ που θα βγει ο πρωταθλητής ή όχι.

Ο ΠΑΝΟΜ μπορεί το τελευταίο διάστημα να μην πατάει καλά στα πόδια του, ωστόσο προέρχεται από ένα μεγάλο διπλό στην έδρα της Τριτωνίας… σκαρφαλώνοντας στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Από την άλλη ο Ζαρός συνεχίζει να πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά συνεχίζοντας το αήττητο μπαίνοντας αυτή την εβδομάδα σε ένα παιχνίδι που είναι όλη η χρονιά.

Τι εννοούμε με αυτό; Τα πράγματα είναι απλά. Ο Ζαρός σε περίπτωση που φύγει με το διπλό από την έδρα του ΠΑΝΟΜ έχει στα χέρια του μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς στις επόμενες αγωνιστικές έχει φαινομενικά εύκολο πρόγραμμα.

Από την άλλη ο ΠΑΝΟΜ που βρίσκεται μαζί με τον Πόρο στην τρίτη θέση θέλει να πάρει τη νίκη και ταυτόχρονα ο ΠΑΟΚ να κερδίσει μέσα στο Τυμπάκι για να μειωθεί η διαφορά στους 5 βαθμούς και να πραγματοποιηθούν μπαράζ με τις τέσσερις πρώτες ομάδες, όπου εκεί θα κυνηγήσει τον τίτλο και την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Αναμφίβολα είναι μια κομβική αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ που όλα θα τα κρίνει το παιχνίδι στα Μάλια αλλά και στο Τυμπάκι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook