Χαρμπής: “Πάμε ενωμένοι και έτοιμοι για τη νίκη”

Για το μεγάλο παιχνίδι που θα τραβήξει τα βλέμματα και θα κρίνει κατά πάσα πιθανότητα τον πρωταθλητή της Α2 ΕΠΣΗ, μίλησε στο athleticradio.gr ο Γιάννης Χαρμπής.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός των “πρασίνων” τόνισε πως την Κυριακή θα αγωνιστούν οι δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, οι οποίες έχουν ποδοσφαιριστές που είναι πολυτέλεια για την Α2 ΕΠΣΗ.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην ευκαιρία που έχει η ομάδα του να πάρει τη νίκη και να πιάσει την κορυφή, καλώντας μάλιστα τον κόσμο του ΟΦΑ να δώσει βροντερό παρών στις εξέδρες του γηπέδου και να βοηθήσει με την φωνή του την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: “Την Κυριακή παίζουν οι δύο  καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, όπως δείχνει και η βαθμολογία. Πιστεύω τίποτα δεν είναι τυχαίο. Βρίσκονται εκεί που είναι γιατί σαν σωματεία είναι υγιείς με άτομα που τρέχουν καθημερινά για να μην λείψει τίποτα σε κανένα. Θα ανέβουμε και οι δύο αλλά εδώ που φτάσαμε την Κυριακή κατά 99 τις εκατό θα μάθουμε ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα.Και οι δύο ομάδες έχουν παίκτες με εμπειρία και για την κατηγορία πολυτέλεια, καθώς έχω κάνει συμπαίκτες στο παρελθόν με Μαρκάκη, Γενιτσαρίδη, Χαλκιαδάκη και Τσαίνη, σε ΠΟΑ, Γιούχτα.

Είναι φίλοι μου αλλά την Κυριακή θα είμαστε αντίπαλοι. Έχουμε δουλέψει για το ματς και πάμε ενωμένοι να συνεχίσουμε το σερί που έχουμε χτίσει. Το Αρκαλοχώρι είναι μεγάλο, έχει δύναμη υγεία και του αξίζει να ανέβει και γιατί όχι αφού η διαφορά είναι τρεις βαθμοί να πάρει και το πρωτάθλημα. Καλώ τον κόσμο του Ηρακλείου και του Αρκαλοχωρίου μιας και το ματς είναι το απόγευμα να έθουν να δουν ένα δυνατό ματς και ας νικήσει ο καλύτερο”.