Πρόσκληση της ΕΠΣΗ για το συμφέρων των ομάδων του νησιού!

Η ΕΠΣ Ηρακλείου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και θέλοντας για μια ακόμη φορά να προλάβει αποφάσεις και νόμους που θίγουν το γενικότερο συμφέρον των ομάδων και του ποδοσφαίρου του νησιού μας αλλά και της χώρας γενικότερα, συγκαλεί σύσκεψη την Δευτέρα 25/02 στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης και ώρα 14:00.

Σκοπός της σύσκεψης είναι να τεθούν ενώπιον των κοινοβουλευτικών αντιπροσώπων και των αρμόδιων φορέων τα προβλήματα που πιθανότατα θα δημιουργηθούν από το επικείμενο σχέδιο αναδιάρθρωσης και το νέο αθλητικό νόμο  που ο αρμόδιος υφυπουργός αθλητισμού Γεώργιος Βασιλειάδης προωθεί.

Ως ΕΠΣΗ από τον Αύγουστο του 2018 είχαμε υποβάλει με αλλεπάλληλες επιστολές μας και τοποθετήσεις μας την άρνηση μας αφού έτσι εκτός των άλλων αλλοιώθηκε ο υγιής αθλητικός και οικονομικός ανταγωνισμός μεταξύ όλων των ομάδων της Super League με έωλες υποσχέσεις στις ΠΑΕ της υπό σύσταση νέας κατηγορίας SUPER LEAGUE 2 και κυρίως χωρίς να ληφθεί καμία απολύτως μέριμνα για τα ερασιτεχνικά σωματεία με οικονομική στήριξη (όπως έχουμε διεκδικήσει επανειλημμένως στο παρελθόν). Δηλαδή ο Υφυπουργός Αθλητισμού εφάρμοσε τακτική που είναι ορισμός του Αθέμιτου Ανταγωνισμού.

Στη σύσκεψη θα τεθούν προτάσεις για λύσεις που εμείς πιστεύουμε ότι πρέπει να προωθηθούν στην αναδιάρθρωση των κατηγοριών όπως για παράδειγμα η δημιουργία κρητικού ομίλου στην Γ’ Εθνική.