Φρουδάκης: “Θα κάνουμε περίφανους τους ανθρώπους της ομάδας”

Δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της ομάδας παραχώρησε ο Μανώλης Φρουδάκης με αφορμή την αναμέτρηση με τον Ρούβα την Κυριακή.

Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στην μεγάλη πρόκριση στο κύπελλο με τον Ζαρό αλλά και για το διπλό στο Μαρτινέγκο κόντρα στους Νέους Εργοτέλη.

Παράλληλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους ποδοσφαιριστές τονίζοντας πως ήδη η ομάδα έχει πετύχει πολλά, όμως έχει μπροστά της ακόμα περισσότερα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Τα δύο τελευταία παιχνίδια έδειξαν ότι οι παίκτες μου ξέρουν να μάχονται και να κερδίζουν. Θέλω να τους συγχαρώ για την προσπάθεια που έχουν καταβάλει φέτος και η Δαμάστα είναι μέσα στους δύο στόχους, δηλαδή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Είναι πραγματικά σπουδαίο να δουλεύεις με τέτοιους ποδοσφαιριστές που δίνουν και την ψυχή τους για την ομάδα, αναγνωρίζοντας και όσα μας προσφέρει φέτος η διοίκηση γιατί οι συνθήκες δουλειάς είναι υψηλού επιπέδου και οργάνωσης. Ήδη έχουμε πετύχει πολλά αλλά υπάρχει ακόμα μπροστά μας δρόμος και δύσκολα παιχνίδια. Είμαι όμως σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε και θα κάνουμε υπερήφανους τους ανθρώπους της ομάδας και όλο το χωριό που μας εμπιστεύεται και είναι πάντα δίπλα μας».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook