Πάσσος: «Ήρθαμε για να μείνουμε και όχι να είμαστε περαστικοί»

Ο νέος Αντιπρόεδρος του Ποσειδώνα και πετυχημένος επιχειρηματίας του Ηρακλείου, Γιώργος Πάσσος, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2 για τους λόγους που είπε το “ναι” στην πρόταση που του έγινε να μπει στην Διοίκηση της ομάδας, την σύνθεση και τους στόχους του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και το πότε θα χρησιμοποιήσει η ομάδα το “Ικάριο” και το γήπεδο στην Αγία Αικατερίνη.

Σε νέα Διοικητική εποχή μπήκε και επίσημα ο Ποσειδώνας με νέα και φιλόδοξα άτομα.

Ο νέος Αντιπρόεδρος της ομάδας και πετυχημένος επιχειρηματίας του Ηρακλείου, Γιώργος Πάσσοςμίλησε στον Αthletic Radio 104.2, και την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη, για τους λόγους που είπε το “ναι” στην πρόταση που του έγινε να μπει στην Διοίκηση  του Ποσειδώνα,  την σύνθεση και τους στόχους του Διοκητικού Συμβουλίου αλλά και το πότε θα χρησιμοποιήσει η ομάδα το “Ικάριο” και το γήπεδο στην Αγία Αικατερίνη.

Αναλυτικά όσα είπε o Γιώργος Πάσσος στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για τους λόγους που είπε το “ναι” στην πρόταση που του έγινε να μπει στην Διοίκηση 

“Έγινε ένα κάλεσμα για να Αναγεννηθεί η ομάδα και ανταποκρίθηκα αμέσως, αφού έχω και οικογενειακό παρελθόν στην ομάδα. Ο Ποσειδώνας είναι μία από τις 5 πιο ιστορικές ομάδες του Ηρακλείου και δεν είναι τυχαίο οτι όταν αναφερόμαστε σε αυτόν πάντα λέμε ο “Ιστορικός Ποσειδώνας”. Θα έχουμε έδρα το “Ικάριο” και οι Ακαδημίες θα χρησιμοποιούν το νέο γήπεδο 5Χ5 στην Αγία Αικατερίνη. Η ομάδα είναι σε μία μεταβατική φάση. Πάντα είχαμε “αγκάθι” το γηπεδικό και τώρα που λύνεται η ομάδα θα μπει σε άλλη τροχιά. Αγαπάω το ποδόσφαιρο και οτι πρεσβεύει και είμαι ρομαντικός του αθλήματος. Θα αφοσιωθώ στην ομάδα 1000%”.

Για την σύνθεση του νέου Διοκητικού Συμβουλίου του Ποσειδώνα 

“Αναλάβαμε την ομάδα νέα άτομα, με όραμα και φιλοδοξία και θέληση να προσφέρουμε. Μου έγινε η πρόταση από τον Γιάννη Σφακιωτάκη και μαζί με τους Χρήστο Τσαΐνη, Βαγγέλη Σιδηρά, Χάρη Σουτζή, Νίκο Παγωμένο, Γιώργο Αλέκου αλλά και τους παλιούς Αλέξη Αλέκου, Μπινιχάκη Μανώλη και τους Γιάννη Μαριδάκη, Ηρακλή Σωμαράκη και Θανάση Πατρικαλάκη, συνθέτουμε μία νέα ομάδα με νιάτα και την εμπειρία αυτών που τράβηξαν το.. κουπί τα δύσκολα χρόνια.  Σεβόμαστε και εκτιμάμε το παρελθόν μας. Δεν είμαστε οι σούπερ επιχειρηματίες με τον πακτωλό χρημάτων αλλά αγαπάμε ανιδιοτελώς αυτό που κάνουμε με ήθος και αξιοπρέπεια”.

Για το πότε θα χρησιμοποιήσει η ομάδα το “Ικάριο” και το γήπεδο “5Χ5” στην Αγία Αικατερίνη

“Το “Ικάριο” θα μας λύσει τα… χέρια. Να φύγουμε από το… ενοίκιο. Ευχαριστούμε τον Νίκο Συριγωνάκη, τον Γιάννη Αναστασάκη και όσους συμβάλλουν στο να παίξουμε εκεί σύντομα. Τώρα φτιάχνονται τα αποδυτήρια και σε λίγο καιρό θα είμαστε μέσα. Το γήπεδο στην Αγία Αικατερίνη θα μας επιτρέψει να μαζέψουμε παιδιά της περιοχής και όχι μόνο για να τα μυήσουμε στο ποδόσφαιρο. Κάνουμε ένα… παιδομάζωμα. Την ομάδα θέλουμε να την αγκαλιάσουν εκτός από τις Πατέλες και τον Πόρο, όλες οι περιοχές του Ηρακλείου και να τροφοδοτήσουμε παίκτες τις πιο μεγάλες ομάδες της πόλης. Θα πάμε στα σχολεία και όπου αλλού χρειαστεί για να φέρουμε παιδιά στα γήπεδα”.

Για τους στόχους τους βραχυπρόθεσμους και μακρυπρόθεσμους

“Ήρθαμε για να μείνουμε και όχι να φύγουμε σύντομα. Δεν είμαστε περαστικοί. Δεν κοιτάμε να ανέβουμε αμέσως αλλά να βάλουμε τις βάσεις και αφού μείνουμε στην Β κατηγορία φέτος, κάτι που σχεδόν έχει γίνει, να μπουν τα θεμέλια για την αναγέννηση της ομάδας τα επόμενα χρόνια, βήμα βήμα. Ήρθαμε με μεγάλο χρονικό ορίζοντα να φέρουμε το κάτι το διαφορετικό στο ποδόσφαιρό μας.Είμαστε όλοι ποδοσφαιράνθρωποι και όλα θα πάνε καλά, όταν έχεις αγάπη γι΄αυτό που κάνεις θα πετύχεις και το ξέρω από τις επιχειρήσεις μου”.

Για τους φιλάθλους του Ποσειδώνα

“Η ομάδα έχει κόσμο που έχει μείνει εκτός γηπέδου τα τελευταία χρόνια. Στα τέλη του 1980 και αρχές του 1990 που παίξαμε στην Γ Εθνική είχαμε χιλιάδες φιλάθλους στο γήπεδο. Θέλουμε να τους φέρουμε πίσω και κάνουμε ένα ανοικτό κάλεσμα”.

Για το αν η ομάδα του θα είναι η πιο… καλοκουρεμένη του τοπικού με τα Κομμωτήρια “GP” να αναλαμβάνουν δράση

“Ναι, νομίζω οτι το έχουμε πάρει ήδη αυτό το βραβείο και θα επιμεληθώ του θέματος προσωπικά. (γέλια). Όλοι θα είναι στην… τρίχα. Ευτυχώς δεν θα χρειαστεί να… κουρέψω και το χορτάρι αφού το γήπεδό μας είναι… πλαστικό”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook