Παπαδάκης στο athleticradio.gr: “Στόχος μας πλέον είναι το κύπελλο”

Ιδιαίτερα χαρούμενος και αισιόδοξος για την προεία εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στο athleticradio.gr ο πρόεδρος της Δαμάστας Αντώνης Παπαδάκης.

Ο παράγοντας της Δαμάστας, μετά την μεγάλη νίκη της ομάδας του, τόνισε πως σήμερα οι ποδοσφαιριστές του έβγαλαν πάθος θέληση και όρεξη, ενώ τόνισε πως τρώγοντας ανοίγει η όρεξη βάζοντας πλέον ταβάνι την κατάκτηση του κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Να υπενθυμίσουμε πως και στο πρωτάθλημα η Δαμάστα πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά και βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:  “Το αποτέλεσμα το σημερινό είναι απόγεια της ομαδικής δουλειάς του ομαδικού πνεύματος και της ομαδικής συνεργασίας τα τελευταία δύο χρόνια.

Σήμερα οι παίκτες μου βγάλανε ποδοσφαιρική ωριμότητα, ποδοσφαιρική παιδεία και ένα τεράστιο πάθος και ψύχη. Είμαι ευτυχισμένος για την πορεία της ομάδας μου στο κύπελλο. Συγχαρητήρια στο προπονητικό μου επιτελείου στο κόσμο της ομάδας και τους συνεργάτες μου αλλά πολύ περισσότερο στους ποδοσφαιριστές που έδωσαν την ψυχή τους σε αυτό το ματς.

Πλέον  Στόχο μας το κύπελλο, καθώς τρώγοντας ανοίγει η όρεξη και μετά από αυτές τις προκρίσεις όποια ομάδα και να έρθει θα την κοιτάξουμε στα μάτια”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook