Κουβίδης σε Φιολιτάκη: “Είμαι σίγουρος ότι θα γυρίσεις, σε χρειαζόμαστε”

Ιδιαίτερα συγκινημένος από την αποχώρηση του Γιώργου Φιολιτάκη, ο πρόεδρος της ομάδας Βασίλης Κουβίδης, με προσωπική του ανάρτηση στο Facebook μίλησε με το καλύτερο τρόπο για τον πρώην πλέον τεχνικό των “πρασίνων”.

Αναλυτικά η ανάρτηση του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:  “Πριν από 13χρόνια όταν ανέλαβα ως πρόεδρος την τύχη του ΑΟΤυλισου ήσουν ο πρώτος που πήρα τηλέφωνο για να συμμετέχεις στο νέο μας ΔΣ. Σε γνώριζα και ήξερα τι άνθρωπος είσαι και ήμουν σίγουρος ότι θα μπορούσες να προσφέρεις πολλά στην αγαπημένη μας ομάδα . Ξεκινήσαμε όλοι μαζί με το 11μελες συμβούλιο μια γροθιά ενωμένοι για να πετύχουμε με σχέδιο και πολλή δουλειά την προβολή της ομάδας και του χωριού μας. Είχες αναλάβει το πόστο του Γενικού Αρχηγού και τα πήγες πιο τέλεια και από επαγγελματίες γενικούς αρχηγούς. Πάντα κοντά στην ομάδα και στους ποδοσφαιριστές με ήθος και ευγένεια προς όλους. Πήραμε πρωτάθλημα και άνοδο το 2008 και επιστρέψαμε στα σαλόνια της Α κατηγορίας μετά από πολλά χρόνια. Κάναμε την ομάδα μας γνωστή.
Πάντα δίπλα ο ένας στον άλλον σαν να ήμασταν ένας. Ήρθε η ώρα που αναλαμβάνεις την ομάδα σε μια πολύ δύσκολη στιγμή ως προπονητής και παρόλο την αντίδραση σου τότε όλοι μαζί σε στηρίξαμε και σε παροτρύναμε να συνεχίσεις γιατί απλά πιστεύαμε σε εσένα και είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρεις. Ξεκινήσαμε μια συνεργασία άριστη γιατί δεν ήσουν ο προπονητής που ήθελες παίκτες φίρμες καί ονόματα αλλά παίκτες να κάνουν προπόνηση και να είναι αγωνιστές. Τυπικός όπως πάντα και δραστήριος πήρες τα διπλώματα σου και οδηγήσες την ομάδα μας στις πιο ένδοξες στιγμές της…με ανόδους με κύπελλο με διακρίσεις. Πάντα μαζί πάντα φιλικά και πάντα για το καλό της ομάδας. Όλοι όσοι έχουμε περάσει από την ομάδα από παράγοντες από ποδοσφαιριστές από προπονητές (το λέω με σιγουριά) κανείς δεν έχει προσφέρει τόσα όσο εσύ. Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ είναι πολύ λίγο. Ήσουν η ψυχή της ομάδας μας …και είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα ξαναγυρίσεις μετά από αυτό το διάλειμμα (γιατί μόνο ως διάλειμμα για ανασυγκρότηση  δυνάμεων μπορώ να εκλάβω την αποχώρηση σου) διότι πραγματικά σε χρειαζόμαστε. Η πόρτα θα είναι πάντα ανοιχτή. Σε ευχαριστώ για όλα μέσα από την καρδιά μου. Τιμή μου να έχω ένα τέτοιο φίλο”