Παρουσίασε τα πλάνα του προπονητικού κέντρου ο Παπαδάκης!

Παρουσίασε το πρωί της Κυριακής ο πρόεδρος της Δαμάστας Αντώνης Παπαδάκης, το πλάνο για την δημιουργία σύγχρονου προπονητικού κέντρου στην Δαμάστα.

Με ανακοίνωση η Δαμάστα ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε στην εκδήλωση και τον κάλεσε άμεσα στην επόμενη συνάντηση η οποία θα είναι σύντομα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Η χθεσινή μέρα ήταν πολύ σημαντική για την ομάδα μας και το χωριό μας. Ο Πρόεδρος της ομάδας μας Αντώνης Παπαδάκης έκανε μια πρώτη παρουσίαση του πλάνου που έχουμε για την δημιουργία σύγχρονου Προπονητικού Κέντρου στο χωριό μας δίπλα στο υπάρχον γήπεδο.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Τοπικού συμβουλίου, ο Πρόεδρος και μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Δαμάστας και πολλοί συγχωριανοί μας.

Συζητήθηκαν τα οφέλη και οι προοπτικές ενός τέτοιου έργου, ενώ τον λόγο πήραν και αρκετοί συχωριανοί μας που εξέφρασαν δημόσια την γνώμη τους και φυσικά τις απορίες τους που πιστεύουμε οτι λύθηκαν.

Ο διάλογος ήταν πολύ εποικοδομητικός και για άλλη μια φορά το χωριό μας κάνει μονιασμένο βήματα προόδου που θα διασφαλίσουν το μέλλον του και την ανάπτυξη του.

Τα μηνύματα που βγαίνουν από αυτή την πρώτη συνάντηση είναι μόνο θετικά και σύντομα θα τρέξουν οι διαδικασίες για να ξεκινήσει το μεγάλο μας όραμα που θα αλλάξει το χωριό μας και θα ανάβαθμίσει όλη την ευρύτερη περιοχή.

Ευχαριστούμε όλους όσους βρέθηκαν στην χθεσινή συνάντηση και τους περιμένουμε στην επόμενη πολύ σύντομα”.