Γαλανός: “Μου είναι δύσκολο να βλέπω έτσι τον Νιπιδιτό”

Δηλώσεις στο athleticradio.gr παραχώρησε ο προπονητής του Ηρακλή Νιπιδιτού Κυριάκος Γαλανός, με αφορμή την κακή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ.

Ο νεαρός τεχνικός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει καθημερινά και στις προσπάθειες που κάνει για να βρεθεί μια λύση, ενώ τόνισε πως ο ίδιος ευθύνεται για το μικρό ρόστερ της ομάδας. Τέλος ευχήθηκε ο Νιπιδιτός να βρει το δρόμο του και να κερδίζει σε όποιο γήπεδο και να πηγαίνει.

“Καταρχήν θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο με υγεία και χαρές στις οικογένειές τους. Εγώ το μόνο που έχω να αναφέρω είναι ότι όπως τελείωσε το 18 ήταν μια κακή χρονιά για μας και για εμένα προσωπικά. Εύχομαι το 2019 να είναι ότι καλύτερο για τον καθένα μας. Τώρα για την ομάδα μου έχω να πω ότι όπως και στην αρχή έτσι και τώρα είπα ότι δεν αλλάζει κάτι, εμείς είμαστε στην κατηγορία να παίζουμε να ευχαριστιόμαστε να απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο Όσο κι άμα σε πονάει που δυστυχώς χάνουμε και με διαφορά πολλών τερμάτων, δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει κάποια στιγμή η ομάδα να κάνει ανανέωση στο ρόστερ της, έχουμε αρκετά νέα παιδιά και το ξέραμε από την αρχή της χρονιάς, όμως δυστυχώς είναι πολύ μεγάλη στεναχώρια για εμένα αφού αγαπάω την ομάδα. Είμαι 6 χρόνια εκεί και είναι πολύ δύσκολο να την βλέπω έτσι την ομάδα, όλη τη βδομάδα Βασανίζομαι στεναχωριέμαι προσπαθώ να βρω μία λύση να δω τι μπορεί να γίνει αλλά έρχεται η επόμενη εβδομάδα που πάλι τα ίδια. Σαν Κυριάκος Γαλανός δεν μπορώ να κάνω κάτι, εγώ προσωπικά έχω μεγάλη ευθύνη πού το ρόστερ της ομάδας είναι από πολλά μικρά παιδιά, όμως εύχομαι στο μέλλον να δικαιωθώ και αυτοί οι ποδοσφαιριστές να πούνε ότι το μεγάλο τους ξεκίνημα έγινε από από μένα. Όσο για μένα το μόνο που θέλω να πω είναι η ομάδα να πρωταγωνιστεί όπως παλιά και να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια”.