Η αδελφοποίηση του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΑΜ!

Μέσα σε ζεστό κλίμα και αρκετό κόσμο πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης η αδελφοποίηση ανάμεσα στα σωματεία του ΠΑΟΚ και του ΟΦΑΜ.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης,  ενώ στον ΠΑΟΚ βρέθηκε και η γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ μαζί με τον Δημήτρη Χωματά.

Με ανακοίνωση της η διοίκηση του ΠΑΟΚ ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο του Κρουσώνα, ενώ ευχαρίστησε και τους ανθρώπους που μάζεψαν πράγματα για τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Με μεγάλη επιτυχία σήμερα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε η αδελφοποίηση των ομάδων του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΑΜ παρουσία του Δημάρχου Μαλεβυζίου κ Μαμουλάκη Κώστα των αντιδημάρχων κ. Σαλούστρου και κ. Βαλτζάκη, Δημ Σύμβουλο κυρία Άννα Φρατζεσκάκη, καθώς και του προέδρου του εργατικού κέντρο κ. Βορριά.

Το παρών έδωσε και η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ με τον προπονητή της κύριο Χωματά. Μετά το τέλος του φιλικού ακολούθησε μπάρμπεκιου στο προάυλιο του γηπέδου.
Ευχαριστούμε όσους συνέβαλαν για αυτή την υπέροχη βραδιά και για τον μεγάλο όγκο ειδών που συγκεντρώθηκαν για το κέντρο του Αγίου Σπυρίδωνα που θα παραδοθούν αύριο στις 11:00 το πρωί. Δ.Σ. ΠΑΟΚΡΟΥΣΩΝΑ”.