Γιαννακάκης: «Ο Ζαρός έχει τη δυνατότητα να σταθεί στην Γ Εθνική»

Ο αμυντικός του Ζαρού, που πρωταγωνιστεί στο Πρωτάθλημα της Α1, δήλωσε πως η φετινή…. παρέα μπορεί να πετύχει το στόχο της!

Tα όσα είπε ο Μύρων Γιαννακάκης, που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Γ Εθνική (ΠΑΟΚ & ΡΟΥΒΑΣ), αλλά και ομάδες της Α1, στο blog της ομάδας:
 
Την Κυριακή, ο Ζαρός επικράτησε σε άλλο ένα ντέρμπι, με σκορ 1-0. Ήταν δύσκολη η νίκη απέναντι στις Μοίρες;

“Ήταν ένα γειτονικό ντέρμπι, που σίγουρα σε αυτά τα ματς υπάρχει λίγη παραπάνω πίεση. Παρολ΄αυτά, θεωρώ ότι πήραμε δίκαια τους 3 βαθμούς, καθώς από τα μισά του πρώτου ημιχρόνου και όλο το δεύτερο , είχαμε τον έλεγχο και την κατοχή του παιχνιδιού.” 

Αποτελείς βασικό στέλεχος της καλύτερης άμυνας του πρωταθλήματος και της πρώτης ομάδας της βαθμολογίας. Πως νιώθεις γι αυτό;

“Σίγουρα το να είσαι ενεργό μέλος στην πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος , με διαφορά απ’ τη δεύτερη, σου ανεβάζει τη ψυχολογία και το ηθικό. Νιώθεις πολύ όμορφα γι’ αυτό, διότι ανταμειβόμαστε για τους κόπους μας. Ως αμυντικός, σίγουρα αισθάνομαι χαρά , αλλά και ευθύνη που συμμετέχω στην καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, με μηδέν παθητικό εντός έδρας. Δεν ξεχνάμε φυσικά και την καλύτερη επίθεση”.

Ο Ζαρός πλέον είναι πρωταθλητής χειμώνα. Έρχεται ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια έδρα που την γνωρίζεις αρκετά καλά. Θα τα καταφέρει η ομάδα και στο τελευταίο παιχνίδι του Α’ γύρου, απέναντι στη Φαιστό;

“Ένα παιχνίδι ακόμα για το τέλος του πρώτου γύρου, το οποίο θα γίνει σε μια δύσκολη έδρα, με την πρώην ομάδα μου τη Φαιστό. Πιστεύω λίγες ομάδες θα περάσουν νικηφόρα από ‘κει. Όπως δουλεύουμε για το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, έτσι θα δουλέψουμε και πάνω σε αυτό, ώστε να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα, το οποίο δεν είναι άλλο, πέρα από τη νίκη. Να είμαστε πρωταθλητές χειμώνα με το αήττητο” .

Έχεις αγωνιστεί και στο παρελθόν στη Γ Εθνική κατηγορία. Θα ήθελες να το ξαναζήσεις, με την ομάδα του Ζαρού αυτή τη φορά;

“Σίγουρα η Γ’ Εθνική, αποτελεί μια ιδιαίτερη εμπειρία. Ο Ζαρός έχει τη δυνατότητα να σταθεί στην Γ΄ Εθνική και προσωπικά θα ήθελα να ξαναζήσω την εμπειρία, αυτή τη φορά με μια απίστευτη παρέα, με την οποία έχουμε δέσει και έχουμε καταφέρει αυτό που βλέπει ο κόσμος σήμερα”.