Φραγκιαδουλάκης: «Ο Ζαρός την τελευταία δεκαετία πρωταγωνιστεί»

O αρχηγός τoυ Ζαρού μίλησε για την πορεία της ομάδας, για το περιβραχιόνιο που φοράει, αλλά και για το επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΝΟΜ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο blog της Μεσαρίτικης ομάδας, Κώστας Φραγκιαδουλάκης:

Ο Ζαρός πέρασε και από τη Μινωική, πετυχαίνοντας μάλιστα τέσσερα τέρματα. Τι να περιμένουμε στην συνέχεια του πρωταθλήματος;

“Γνωρίζαμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν αξιόλογο αντίπαλο με κάλους παίχτες σε όλες τις γραμμές, και όλη την εβδομάδα προετοιμαζόμασταν γι’ αυτό. Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν τόσο καλοί, ευτυχώς στην ανάπαυλα ηρεμήσαμε και μπήκαμε πιο συγκεντρωμένοι, ανεβάζοντας την απόδοση μας, με αποτέλεσμα να πετύχουμε τέσσερα τέρματα.

Για εμάς είναι πολύ σημαντικό το ότι κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και δουλεύουμε όλη την εβδομάδα γι’ αυτό. Πιστεύω αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως μέχρι και σήμερα και διατηρήσουμε τη σταθερότητα μας, θα έχουμε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα”.

Φοράς το περιβραχιόνιο του αρχηγού και σίγουρα αυτό αποτελεί ένα “βάρος” για κάθε παίχτη ομάδας που το φοράει. Πως είναι όμως να είσαι αρχηγός στην πρώτη ομάδα του πρωταθλήματος;

“Ο Ζαρός την τελευταία δεκαετία πρωταγωνιστεί στο τοπικό ποδόσφαιρο του Ηρακλείου. Έτσι και τη σεζόν που διανύουμε μέχρι τώρα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Η αλήθεια είναι ότι αυτό μου δημιουργεί ένα “βάρος” σαν αρχηγός και το ότι βρισκόμαστε στη πρώτη θέση της βαθμολογίας, ακόμα παραπάνω. Είναι στιγμές που πρέπει να πάρω πρωτοβουλία και κυρίως εντός αγωνιστικού χώρου. Γνωρίζοντας όμως τι αξιόλογους συμπαίκτες έχω και το ότι όλοι μαζί είμαστε οικογένεια, απλοποιείται κάπως ο ρόλος μου”.

Έρχεται ένα παιχνίδι εντός έδρας με τα Μάλια. Είναι μία ομάδα η οποία όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα, δήλωσε υψηλούς στόχους. Θα είναι ένα ακόμα ντέρμπι για το Ζαρό;

“Βρισκόμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε παιχνίδια ως εύκολα και δύσκολα. Αν το κάνουμε θα είναι μεγάλο λάθος για μας. Όλες οι ομάδες είναι δυνατές, με έμπειρους παίχτες γι αυτό βλέπουμε και ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Ακολουθεί ένα παιχνίδι με την ομάδα των Μαλίων η οποία θα πρωταγωνιστήσει, διότι διαθέτει πολύ δυνατό σύνολο. Το παιχνίδι φυσικά και είναι ντέρμπι.

Εμείς θα προετοιμαστούμε γι’ αυτό και θα πρέπει να εμφανιστούμε συγκεντρωμένοι με υψηλές αποδόσεις για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Θέλουμε όπως και σε κάθε παιχνίδι μέχρι τώρα, τη στήριξη της κερκίδας μας που τους ευχαριστούμε για τη δύναμη που μας δίνουν σε κάθε παιχνίδι”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook