Βαρδαβάς: «Είναι μεγάλη τιμή για το Ηράκλειο»

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Ηρακλείου, Κώστας Βαρδαβάς, μίλησε για το Παγκρήτιο Στάδιο που θα… αγκαλιάσει την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου για τα επόμενα χρόνια.

Το Παγκρήτιο Στάδιο θα αποτελέσει την επόμενη έδρα της Εθνικής Ελλάδας, και μένει η ανακοίνωση της ΕΠΟ για να το επιβεβαιώσει και επίσημα.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Ηρακλείου και Πρόεδρος της Ανάπτυξης Αθλητισμού και αρμόδιος για το Παγκρήτιο Στάδιο, Κώστας Βαρδαβάς για το θέμα αυτό μίλησε στην εφημερίδα “Πατρίς”:

«Είναι μεγάλη τιμή για το Ηράκλειο καθώς μετά την Εθνική μπάσκετ και η Εθνική ποδοσφαίρου επιλέγει την πόλη μας για να αγωνιστεί.

Ο Δήμος είχε ζητήσει από την ΕΠΟ αρκετό καιρό πριν να φιλοξενήσει την Εθνική και είναι χαρά μας που αυτό γίνεται πράξη.

Το πιο σημαντικό για μας είναι οτι αυτή η επιλογή προκρίνεται από τους ίδιους τους Διεθνείς που είναι οι πρωταγωνιστές.

Όχι μόνο για τις άρτιες Υποδομές αλλά κυρίως για την θερμή συμπαράσταση των φιλάθλων του Ηρακλείου και της Κρήτης γενικότερα.

Ο Δήμος έχει εξασφαλίσει σημαντική χρηματοδότηση τόσο για το σκέπαστρο όσο και για την ενεργειακή αναβάθμιση του Σταδίου για τα επόμενα 30 χρόνια.

Ωστόσο δεν είμαστε διατεθειμένοι να ρισκάρουμε αυτή την λύση λόγω τηw πίεσης χρόνου για τα παιχνίδια της Εθνικής.

Είμαστε σε συνεννόηση με την ΕΠΟ για να επιταχύνουμε κάποιες τροποποιήσεις στην εγκατάσταση που θα καλύψει τις θέσεις VIP και τα Δημοσιογραφικά, έτσι ώστε να καλυφθούν οι απαιτήσεις της UEFA».