Προηγήθηκε δύο φορές αλλά…

Ισόπαλο 2-2 έληξε το εναρκτήριο ματς της Μικτής Παίδων της ΕΠΣΗ στα Χανιά για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Ημέρα των Μικτών η σημερινή και την αρχή έκαναν οι Παίδες που αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στα Χανιά, αν και προηγήθηκαν δύο φορές. 

Το 0-1 έκανε ο Κοντάκης στο 13′ ενώ ισοφάρισε στο 21′ ο Σκοπελίτης. Το Ηρακλειο προηγήθηκε εκ νέου στο ξεκίνημα του 2ου Ημιχρόνου ( το ματς είχε δύο Ημίχρονο των 35′) στο 42′ με τον Ζαχαριουδάκη.

Το τελικό 2-2 έκανε ο Λαδάς στο 67′ ενώ μετά τα Χανιά είχαν  δύο δοκάρια με τους Λαδά και Πολιτάκη για να φέρουν… τούμπα το ματς. 

Το ματς έγινε στις Μουρνιές με διαιτητή τον Σταυρουλάκη.

ΕΠΣ Χανίων (Γιώργος Μουριζάκης): Χατζηδάκης, Ζυμβραγουδάκης, Πλανάκης, Σκοπελίτης (50′ Καραμανώλης), Πενταράκης, Καλαμαρίδης, Σταματάκης (36′ Θανασιός), Λυμπεράκης (50′ Κοτζαμιχάλης), Λαδάς, Μπραουδάκης, Γεωργακάκης (36′ Πολιτάκης)

ΕΠΣ Ηρακλείου (Αντώνης Φραγκάκης): Τσαλαπατάκης, Κρασανάκης, Σαντοριναίος, Σκραφνάκης, Κώτης, Καρανδινός, Καλαϊτζάκης (40′ Κουτσουπιάς), Ζαχαριουδάκης, Ντίσα (60′ Παπακιουφάκης), Κονιάκης, Κακουλάκης (65′ Διβάνης).

Στο άλλο παιχνίδι  του ομίλου της Κρήτης, το Ρέθυμνο επικράτησε 1-7 του Λασιθίου εκτός έδρας.