Κόντρα στην παλιά τους ομάδα Καλομοίρης και Μαρκάκης

Η Δαμάστα αγωνίζεται κόντρα στον Ρούβα για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 ΕΠΣΗ και δύο ποδοσφαιριστές των πρωτοπόρων να βρίσκουν απέναντι τους μια παλιά τους ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Καλομοίρης και Μπάμπης Μαρκάκης, στο παρελθόν, έχουν φορέσει τη φανέλα του Ρουβά και με αφορμή το παιχνίδι της Κυριακής, παραχώρησαν δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της Δαμάστας για το παιχνίδι αλλά και το πέρασμα τους από την ομάδα της Γέργερης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους: 

Γιώργος Καλομοίρης: «Ο Ρούβας είναι μια ομάδα που έχει παίξει στην Γ’ εθνική. Είχα την τύχη να ήμουν και εγώ τότε στο ρόστερ της ομάδας που ήταν πάρα πολύ καλή. Κάποια παιδιά από ότι ξέρω είναι στην ομάδα από τότε και με κάποια καινούργια που έχουν έρθει έχουν φτιάξει ένα καλό σύνολο. Για εμάς δεν υπάρχουν εύκολα η δύσκολα παιχνίδια, βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και προσπαθούμε πάντα να κερδίζουμε κάθε ματς».

Μπάμπης Μαρκάκης: «Αντιμετωπίζοντας τον Ρούβα θα συναντήσω παλιούς φίλους και συμπαίκτες και σίγουρα οι αναμνήσεις που έχω από το πέρασμά μου από την συγκεκριμένη ομάδα είναι ευχάριστες, καθώς φτάσαμε να παίξουμε και σε έναν τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΗ. Όσον αφορά το παιχνίδι, σίγουρα θα είναι δύσκολο, όπως δύσκολα για εμάς είναι όλα τα παιχνίδια. Άλλωστε θέλει μεγαλύτερη προσπάθεια ώστε να μείνεις στην κορυφή παρά να ανέβεις σε αυτήν. Γνωρίζουμε ότι ο Ρούβας είναι μια δυνατή ομάδα αλλά αυτό που μας απασχολεί είναι να δείξουμε εμείς μέσα στο γήπεδο ότι θέλουμε να είμαστε νικητές. Πάμε με σοβαρότητα και συγκέντρωση στο ματς. Πρέπει πάντα να είμαστε προσγειωμένοι στο στόχο μας και να μην παίρνουν τα μυαλά μας αέρα και υπερβολικό ενθουσιασμό από το καλό ξεκίνημα που έχουμε στο πρωτάθλημα».