Πριφτης «Έχουμε φτιάξει καλό κλίμα στον Ρούβα»

Για την πορεία της ομάδας στην προετοιμασία τα φιλικά αλλά και για το πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ μίλησε στο athleticradio.gr ο Γιώργος Πρίφτης.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός του Ρούβα αρχικά αναφέρθηκε στο ρόστερ της ομάδας αναφέροντας: ” Η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση, έχουμε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και έχουμε πολλά παιδιά από το χωρίο, φτιάχνοντας έτσι καλό κλίμα.”

Παράλληλα αναφέρθηκε και στον τεχνικό του σωματείου Απόστολο Παπακώστα, αλλά και για την ετοιμότητα της ομάδας στο πρωτάθλημα υπογραμμίζοντας: “Έχουμε καλό προπονητή που μας καθοδηγεί είμαστε έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς με τον ΟΦΑ σε μια δύσκολη έδρα με καλό αντίπαλο.

Κλείνοντας ο Γιώργος Πρίφτης μίλησε για την προετοιμασία την διοίκηση και τους στόχους του Ρούβα: “Μέχρι τώρα στα φιλικά έχουμε δείξει διάφορα πρόσωπα, πιστεύω με την πάροδο του χρόνου θα είμαστε καλύτεροι. Η διοίκηση είναι κοντά μας και μας δίνει ότι χρειαζόμαστε. Στόχος της ομάδας να σωθεί το γρηγορότερο δυνατό και μετά να κοιτάξουμε το κάτι παραπάνω παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο”.