Φραγκιαδάκης: «Δεν υπήρχε λόγος να αποχωρήσω»

Δηλώσεις για την παραμονή του αλλά και για τις βλέψεις των Μοιρών στο φετινό πρωτάθλημα παραχώρησε στο athleticradio.gr ο Γιώργος Φραγκιαδάκης.

Αρχικά ο νεαρός ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στους λόγους που επέλεξε να παραμείνει στο σωματείο των Μοιρών αναφέροντας: “Επέλεξα να μείνω και φέτος στην ομάδα των μοιρών γιατί είμαι ευχαριστημένος από τη περσινή χρονιά που κάναμε με την ομάδα. Το κλίμα είναι ιδιαίτερα ευχάριστο και όλο το σωματείο είναι πολύ φιλικό. Η διοίκηση είναι πολύ κοντά στους παίκτες και ο πήχης είναι πάντα ψηλά. Αφού είμαι καλά εδώ, δεν υπήρχε κάποιος λόγος για να αποχωρήσω από το σωματείο. Επίσης για μένα προσωπικά παίζει μεγάλο ρόλο και το γεγονός ότι έχουμε γήπεδο με χόρτο”.

Παράλληλα ο Γιώργος Φραγκιαδάκης μίλησε και για τους στόχους που θα έχουν οι Μοίρες τη φετινή χρονιά λέγοντας: “Στην ομάδα υπάρχει ποιότητα και όπως προανέφερα ο πήχης είναι πάντα ψηλά. Δουλεύουμε σωστά και ελπίζουμε αυτό να βγει και στον αγωνιστικό χώρο. Τώρα δεν μπορώ να κάνω κάποια πρόβλεψη για το πρωτάθλημα φέτος και για τη πορεία της ομάδας, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Κάποιες ομάδες φαίνεται να ξεχωρίζουν με τις μεταγραφικές κινήσεις που έχουν πραγματοποιήσει αλλά εγώ πιστεύω ότι θα υπάρχουν αρκετές εκπλήξεις φέτος”.

Τέλος ο ικανός επιθετικός αναφέρθηκε και για τους προσωπικούς του στόχους υπογραμμίζοντας: “Σε προσωπικό επίπεδο είμαι ένας άνθρωπος που δουλεύει πολύ και σε ατομικό επίπεδο, έχω πάντα υψηλούς στόχους και θέλω να ξεχωρίζω. Εύχομαι πρώτα να έχω υγεία όλη τη χρονιά και έπειτα να έχω μια σταθερά καλή απόδοση ώστε να βοηθήσω και την ομάδα. Καλή σεζόν σε όλους τους ποδοσφαιριστές Εύχομαι με υγεία”.