Ευχαρίστησε Παπαδάκη ο ΟΦΗ

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΟΦΗ ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Δαμάστας Αντώνη Παπαδάκη και τους τοπικούς φορείς για την άψογη φιλοξενία στο χθεσινό φιλικό με την Δαμάστα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Η καρδιά του ΟΦΗ μας, χτύπησε δυνατά σήμερα, στη φιλόξενη Δαμάστα! Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ευχαριστεί τον πρόεδρο της τοπικής ομάδας και φίλο του ΟΦΗ, Αντώνη Παπαδάκη, αλλά και τους φιλάθλους της περιοχής, για την ζεστή φιλοξενία στον ΟΦΗ μας!

Η παρουσία όλων μας εκεί, ήταν για ένα ιερό σκοπό: Για να τιμήσουμε τη μνήμη 30 πατριωτών μας, απο την περιοχή, οι οποίοι εκτελέστηκαν απο τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα είναι πάντα κοντά σε τέτοιες εκδηλώσεις μνήμης, που έχουν να κάνουν με την ιστορία του τόπου μας”.

Στο περιθώριο των πολιτιστικών εκδηλώσεων της περιοχής, έγινε και φιλικό παιχνίδι, στο οποίο αναμετρήθηκε η φιλόδοξη ομάδα της Δαμάστας (ομάδα Α2 ΕΠΣΗ) με μια ομάδα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, απαρτιζόμενη από παίκτες της Κ17 και Κ20, με δυο επαγγελματίες από την πρώτη ομάδα (Νοικοκυράκης-Παναγιώτου). Το τελικό αποτέλεσμα (1-1) περνάει σε δεύτερη μοίρα, καθώς στο κατάμεστο γήπεδο της Δαμάστας, ο κόσμος ευχαριστήθηκε και χειροκρότησε και τις δυο ομάδες.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, είχε δυναμική παρουσία στην Δαμάστα. Αφ’ ενός μεν για να τιμήσει τον ιερό σκοπό των εκδηλώσεων και τη μνήμη των 30 κατοίκων- εκτελεσθέντων, αφ’ ετέρου για να ευχαριστήσει τον πρόεδρο της Δαμάστας, Αντώνη Παπαδάκη, για την βοήθεια του και την οικονομική του στήριξη προς τον ΟΦΗ, στη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Στις δηλώσεις του, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Κώστας Καζανάκης συνεχάρη τον Αντώνη Παπαδάκη, για την βοήθεια του στην ομάδα του χωριού του (Δαμάστα), αλλά και την σημαντική οικονομική ενίσχυση που παρείχε στον ΟΦΗ, στη φετινή περίοδο.

Με τη σειρά του ο Αντώνης Παπαδάκης , δήλωσε φίλος του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και υπογράμμισε ότι ο ΟΦΗ είναι η μεγάλη του αγάπη και θα συνεχίσει να τον στηρίζει όπως μπορεί.

Να σημειωθεί ότι, το «παρών» στη Δαμάστα, έδωσε ο Νίκος Παπαδόπουλος και οι συνεργάτες του στο τεχνικό επιτελείο και εκ μέρους της διοίκησης της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 οι κ.κ. Αποστολάκης, Καραισκάκης, Ζερβάκης, Φασομιτάκης και ο Ν. Ανδριαδάκης από τις δημόσιες σχέσεις της ομάδας.

Μετά το φιλικό, η ομάδα της Δαμάστας, δεξιώθηκε την αποστολή του ΟΦΗ.