Στον Ζαρό ο Χαμαλάκης

Μια πολύ σημαντική μεταγραφή κατάφερε να πραγματοποιήσει η ομάδα του Ζαρού, η οποία έκανε δικό της τον Παναγιώτη Χαμαλάκη.

Από τα πράσινα στα… πράσινα ο Παναγιώτης Χαμαλάκης, με τον έμπειρο αμυντικό να δίνει τα… χέρια με τους ανθρώπους του Ζαρού και την Μεσσαρίτικη ομάδα να προσθέτει μια σημαντική μονάδα στο οπλοστάσιο τους για τη φετινή χρονιά.

Πέρυσι ο Παναγιώτης Χαμαλάκης αγωνιζόταν με τη φανέλα του ΠΟΑ και αναμφίβολα αναμένεται να δώσει λύσεις στον Ζαρό, με τους ανθρώπους της ομάδας να περιμένουν πολλά από τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Η Διοίκηση του, Α.Ο Ζαρού είναι στην ευχάριστη θέση, να ανακοινώσει την απόκτηση του αμυντικού, Χαμαλάκη Παναγιώτη, για την σεζόν 2018-2019.

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός του ΠΟΑ (γενν.1992), συμφώνησε σε όλα με τους ανθρώπους της ομάδας και μάλιστα το Σάββατο αγωνίστηκε στο πρώτο φιλικό απέναντι στην Κ17 του ΟΦΗ.

Με την προσθήκη του έμπειρου αμυντικού , η ομάδα του Ζαρού δημιουργεί μια ισχυρή αμυντική γραμμή για το νέο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α1″.