listen live
ακούτε τώρα: 00:00 - 07:00

Athletic Music - (Athletic Radio 104,2)

listen live
ακούτε τώρα: 00:00 - 07:00

Athletic Music - (Athletic Radio 104,2)

ακολουθεί: 07:00-14:00

Athletic Music - (Athletic Radio 104,2)

e-radio logo

Μετακομίζει οριστικά στο Ηράκλειο ο Αετός Ανωγείων

Μετά τη Γενική Συνέλευση της Κυριακής στα Ανώγεια, δεν εμφανίστηκε κάποια άλλη πρόταση, και αποφασίστηκε να μετέχει στην Γ’ κατηγορία της ΕΠΣΗρακλείου.

Επίσημα πλέον άλλαξε σελίδα ο Αετός Ανωγείων, όπως είχε γίνει γνωστό, μετά τη Γενική Συνέλευση της Κυριακής στα Ανώγεια, στην οποία δεν εμφανίστηκε κάποια άλλη πρόταση και οριστικά πλέον η ομάδα μας θα μετακομίσει στο Ηράκλειο, με έδρα πάντα το Δημοτικό Στάδιο Ανωγείων.

Νέος πρόεδρος του Αετού θα είναι ο Γυναικολόγος ιατρός, Στέλιος Ξυλούρης, ενώ ήδη το Δ.Σ απαρτίζεται από άλλα 17 άτομα τα οποία ίσως αυξηθούν τις επόμενες ημέρες!

Πλέον οι άνθρωποι της ομάδας “τρέχουν” για να προλάβουν τις διαδικασίες και τις προθεσμίες, ώστε να μπει και η βούλα στην μετακόμιση στο Ηράκλειο και ο Αετός να ξεκινήσει από τον ερχόμενο Οκτώβριο, στο Γ’  Τοπικό Ηρακλείου, με βάση το Ανωγειανό έμψυχο υλικό και τις Ακαδημίες του, σε ένα τομέα που έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στη σύντομη ομιλία του ο νέος πρόεδρος.

Στην Συνέλευση, το παρόν έδωσαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης, οι πρώην πρόεδροι του Αετού Μίλτος Πλουσής και π.Ανδρέας Κεφαλογιάννης, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανωγείων Νίκος Βρέντζος που ήταν ο πρώτος άνθρωπος  μαζί με τον Πολιτικό Μηχανικό Γιάννη Σαλούστρο και όλα τα μέλη του Πολιτιστικού συλλόγου που πίστεψαν σε αυτό το εγχείρημα και  ξεκίνησαν τις επαφές και τις ενέργειες για να αποτρέψουν τη διάλυση του Αετού, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας και Ανωγειανοί που είτε ζουν στο χωριό, είτε δραστηριοποιούνται μόνιμα στο Ηράκλειο, στην Αθήνα και άλλες περιοχές.

Όπως αναφέραμε αρκετοί εξεδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στο Δ.Σ ενώ υπήρξαν αρκετές ερωτήσεις για το αν θα αργήσουν οι νομικές διαδικασίες και αν η ομάδα θα προλάβει να συμμετέχει από φέτος στο Ηράκλειο, κάτι που αναμένεται να οριστικοποιηθεί το επόμενο δεκαήμερο.

Αρχικά στη Συνέλευση μίλησε ο πρώην πλέον Πρόεδρος του Αετού Μίλτος Πλουσής που βοήθησε στην μετάβαση της ομάδας και μάλιστα θα συμμετέχει και προσωπικά στο νέο Δ.Σ . Ο κ.Πλουσής μίλησε για τα πεπραγμένα της πενταετούς προεδρίας του, τις δυσκολίες και τις θυσίες του ίδιου και των συνεργατών του για την ύπαρξη της ομάδας, αλλά και την αισιοδοξία του για την επόμενη ημέρα στο Ηράκλειο, απόφαση που χαρακτήρισε μονόδρομο.

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο νέος πρόεδρος της ομάδας Στέλιος Ξυλούρης που ανέφερε επιγραμματικά τα εξής:

”Πήραμε αυτή τη πρωτοβουλία να μπούμε ενεργά στον Αετό διότι καταρχήν δεν επιθυμούσαμε τη διάλυση της ομάδας.Οι προοπτικές για τον Αετό στο Ηράκλειο θα είναι πολύ μεγαλύτερες για λόγους που έχουν αναφερθεί, όπως η απόσταση αλλά και το γεγονός ότι οι περισσότεροι Ανωγειανοί δραστηριοποιούνται εκεί. Εμείς επιθυμούμε ο Αετός να συσταθεί ως μια λαϊκή βάση με τους απανταχού Ανωγειανούς που μπορούν και επιθυμούν να βοηθήσουν είτε υλικά είτε ψυχικά.

Να δοθεί ιδιαίτερη σημασία στις μικρές ηλικίες. Ο Αετός να παίξει μορφωτικό και πολιτιστικό ρόλο να διαπαιδαγωγήσει και να τροφοδοτήσει τη κοινωνία με χρήσιμους πολίτες. Παράλληλα η ομάδα να παίξει ένα ενωτικό ρόλο στους απανταχού Ανωγειανούς, στους οποίους απευθύνουμε ανεξαιρέτως το κάλεσμα μας. Υπάρχει από μέρους μας καλή πρόθεση και διάθεση και με τη βοήθεια όλων σας θα υλοποιήσουμε το δικό μας όραμα για τον Αετό..” ολοκλήρωσε ο κ.Ξυλούρης.

Στο κλείσιμο της Γενικής Συνέλευσης μίλησε το… δεξί χέρι του νέου προέδρου, ο Πολιτικός Μηχανικός  Γιάννης Σαλούστρος όπου ενημέρωσε τον κόσμο για τα νομικά ζητήματα της μετάβασης στο Ηράκλειο.

Όπως ανέφερε, υπάρχει επικοινωνία και με τις δυο Ενώσεις, αλλά και η δέσμευση τους για θετική απάντηση στο αίτημα του Αετού, η οποία αναμένεται άμεσα, ώστε στη συνέχεια να δοθεί η τελική συγκατάθεση από την ΕΠΟ. Όπως αναφέρθηκε σε όλους τους τόνους ακόμα και στο χειρότερο σενάριο, η ομάδα να μην προλάβει φέτος τις προθεσμίες, το πλάνο δεν αλλάζει, η δουλειά με τις Ακαδημίες θα συνεχιστεί και ο Αετός θα κατέβει στο Ηράκλειο την επόμενη χρονιά.

Πηγή: anogi.gr