Στον πάγκο του Ανθεστίωνα ο Σηφάκης

Προπονητής του Ανθεστίωνα θα είναι τη νέα αγωνιστική χρονιά ο Μάριος Σηφάκης, με τον έμπειρο τεχνικό να έρχεται σε συμφωνία με τους ανθρώπους της ομάδας.

Στο… τιμόνι του Ανθεστίωνα, θα βρίσκεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Μάριος Σηφάκης, ο οποίος εχθές έφυγε από την ομάδα του Λίντο, μετά από δύο χρόνια.

Ο νέος τεχνικός του Ανθεστίωνα, άμεσα θα πιάσει… δουλειά, καθώς στόχος του είναι να δημιουργήσει μια δυνατή ομάδα η οποία θα κάνει μια αρκετά καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του Α.Ο. Ανθεστίων ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την έναρξη της συνεργασίας με τον Μάριο Σηφάκη, που είναι από σήμερα ο νέος προπονητής της ομάδας μας. Η κοινή φιλοσοφία και η ταύτιση απόψεων με το νέο μας τεχνικό, αποτελούν την καλύτερη αφετηρία για την κοινή μας πορεία. Ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στο έργο του. Ο Μάριος Σηφάκης είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA B’ και γυμναστής με εξειδίκευση στο ποδόσφαιρο. Έχει εργαστεί στις ομάδες υποδομής του Λίντο, στην Δόξα Ηρακλείου και στην πρώτη ομάδα του Λίντο».