Νέος χλοοτάπητας στο γήπεδο του Αλμυρού

Με σκοπό την αναβάθμιση των συνθηκών άθλησης και την βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Μαλεβιζίου, η Δημοτική Αρχή προχωράει στην τοποθέτηση νέου συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο του Αλμυρού.

Ειδικότερα, πρόκειται για συνθετικό χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς, από νήματα πολυαιθυλενίου όμοια με φυσικό γρασίδι, εγκεκριμένο από FIFA και ΕΠΟ, που θα καλύψει τα 7.350 μ. του γηπέδου. Ο προϋπολογισμός αγοράς και τοποθέτησης ανέρχεται στο ποσό των 227.850 ευρώ, με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ανάφερε: «Ο αθλητισμός είναι πολιτισμός. Σκοπός μας ήταν και παραμένει να έρθουν κοντά στον αθλητισμό τα νέα παιδιά του τόπου μας, να ενστερνιστούν τα αγνά ιδεώδη, να αναπτύξουν αξίες και ιδανικά όπως είναι ιη ευγενής άμυλα και το ευ αγωνίζεσθε. Με αυτά τα έργα, αναβαθμίζουμε αισθητά τους αγωνιστικούς χώρους του τόπου μας, βελτιώνουμε τις συνθήκες άθλησης και δίνουμε τη δυνατότητα στις τοπικές μας ομάδες, να πρωταγωνιστήσουν στα πρωταθλήματα που αγωνίζονται. Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη για την βοήθειά του και σε αυτό το έργο, να συγχαρώ τα μέλη των διοικήσεων των ομάδων για την πολύ καλή δουλειά που κάνουν και φυσικά, τα στελέχη των υπηρεσιών του Δήμου μας, που για μια ακόμα φορά πέτυχαν το ιδανικό αποτέλεσμα».