Συνάντηση Αρναουτάκη – Παπαδάκη!

Στο γραφείο του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, βρέθηκε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος αλλά και μέλη της διοίκησης της Δαμάστας.

Μέσα σε άψογο κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση, όπου συζητήθηκε η στήριξη της Περιφέρειας, προκειμένου να δημιουργηθούν οι κατάλληλες υποδομές για να λειτουργήσει ένας χώρος πολιτισμού στο γήπεδο της Δαμάστας.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Περιφέρειας: “Συνάντηση είχε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης με τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας της Δαμάστας Αντώνη Παπαδάκη. Στη συνάντηση στη Περιφέρεια παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης-Τεχνικών Έργων Νίκου Ξυλούρη και μελών-αντιπροσωπείας της ποδοσφαιρικής ομάδας, συζητήθηκε το θέμα ολοκλήρωσης των έργων υποδομής που πρόκειται να αναβαθμίσουν τις υπάρχουσες αθλητικές εγκαταστάσεις. Επίσης στη συνάντηση ζητήθηκε η στήριξη της Περιφέρειας προκειμένου να δημιουργηθούν οι κατάλληλες υποδομές για να λειτουργήσει ένας χώρος πολιτισμού στο γήπεδο της Δαμάστας όπου θα υλοποιούνται δράσεις πολιτισμού. Ο Περιφερειάρχης ανέφερε, ότι, η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει την ανάπτυξη του αθλητισμού και του πολιτισμού σε όλη την Κρήτη και σε αυτή την κατεύθυνση θα στηριχθεί το έργο αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων στη Δαμάστα ενώ για την λειτουργία χώρου πολιτισμού ζήτησε να κατατεθεί συγκεκριμένη μελέτη όπου θα παρουσιάζεται η σχετική πρόταση”.