Μεγάλη μεταγραφή με Καλομοίρη η Δαμάστα!

Την πρώτη της “ηχηρή” μεταγραφή πραγματοποίησε η Δαμάστα στην επιστροφή της στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ.

Ποδοσφαιριστής της Δαμάστας θα είναι τη νέα αγωνιστική χρονιά ο Γιώργος Καλομοίρης, με τον έμπειρο πορτιέρο να έρχεται σε πλήρη συμφωνία με την διοίκηση του σωματείου.

Ο έμπειρος πορτιέρο, με αρκετές παραστάσεις τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε τοπικό, θα έχει και χρέη προπονητή τερματοφυλάκων, δείχνοντας έτσι η διοίκηση της ομάδας τι στόχους έχει θέσει για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Μάλιστα τις επόμενες ημέρες αναμένονται μεταγραφικές κινήσεις ίδιου επιπέδου, δείχνοντας ότι η Δαμάστα θα έχει πρωταγωνιστικούς ρόλους στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Η μεταγραφική περίοδος αρχίζει και η ομάδα μας προχώρησε στην πρώτη της μεγάλη προσθήκη.. Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε ότι την εστία της ομάδας μας την νέα περίοδο θα υπερασπίζεται ο Γιώργος Καλομοίρης, ένας έμπειρος τερματοφύλακας, επαγγελματίας με πολλές παραστάσεις και πλούσιο ιστορικό, ο ο οποίος θα έχει διπλό ρόλο καθώς θα εκτελεί και χρέη προπονητή τερματοφυλάκων. Προηγούμενες ομάδες του μεγάλου αποκτήματος μας ήταν οι Καλαμάτα, Παναχαική, Εργοτέλης, Ναυπακτιακός Πανόμ, Χερσόνησσος, Μινωική καιTSV MERBUSCH(Γ Γερμανίας). Γιώργο Καλώς ήρθες στην Δαμάστα.