Κράτησε τον βασικό κορμό του ο Πόρος!

Ούτε μια, ούτε δύο, αλλά δεκατέσσερις (!) ανανεώσεις πραγματοποίησε η διοίκηση του Πόρου, στον σχεδιασμό που κάνει για τη νέα αγωνιστική χρονιά στην Α1 ΕΠΣΗ.

Οι “νεοφώτιστοι” στην Α1 ΕΠΣΗ, κινούνταν κάτω από άκρα μυστικότητα όσον αφορά τις ανανεώσεις με αποτέλεσμα να μην έχει διαρρεύσει μέχρι πρότινος κάποια είδηση.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες του Athleticradio.gr η διοίκηση του Πόρου, έδωσε τα χέρια με δεκατέσσερις ποδοσφαιριστές, που υπάρχουν ήδη στην ομάδα ξεκινώντας έτσι δυναμικά το σχεδιασμό της για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Οι ανανεώσεις μέχρι στιγμής για τους… μπλε είναι οι Ρουμελιώτης Γιάννης , Ρουμελιώτης Δημήτρης ,Μαγκουφάκης Στέλιος ,Κλωνάρης Μανώλης ,Μαγάκης Μιχαλης ,Ζαφείρης Δημήτρης , Ζαφείρης Αλέκος , Κάλλας Νίκος ,Τσαγκόνι Ντιτιόν , Ταμπάκης Αγαθοκλής, Ανυφαντάκης Γιάννης ,Εργαζάκης Δημήτρης , Βράνος Σπύρος ,Ντραγκότι Ηλίας.

Οι παραπάνω ποδοσφαιριστές τη περασμένη χρονιά έκαναν πράγματα και… θαύματα στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ, κατακτώντας εύκολα και την πρώτη θέση, με αποτέλεσμα η διοίκηση να τους επιθυμεί στην ομάδα και τη φετινή χρονιά για μια ανάλογη πορεία.

Τώρα πλέον παίρνουν σειρά οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές για να ανανεώσουν, ενώ στα μεταγραφικά η ομάδα βρίσκεται σε συζητήσεις με ποδοσφαιριστές, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμα κάτι το ανακοινώσιμο.