Ανανέωσαν οι πρώτοι δέκα στην ΑΕΚ

Ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική χρονιά ξεκίνησε στην ΑΕΚ και ήδη η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία με οκτώ ποδοσφαιριστές.

Πιο συγκεκριμένα με τα “κιτρινόμαυρα” θα αγωνίζονται και τη νέα αγωνιστική χρονιά στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ οι Τάκης και Τόλης Καραφωτιάς, Ποντίκαλης, Ανδρεαδάκης, Τσίχλας, Κάββαλος, Μαραγκάκης, Κοκκινάκης, Ντελία, Ευαγγελόπουλος, οι οποίοι μετά από συζητήσεις, συμφώνησαν με τους διοικούντες της ομάδας και ανανέωσαν την συνεργασία τους για έναν ακόμα χρόνο.

Πλέον τις επόμενες ημέρες αναμένονται και άλλες ανανεώσεις από τους κιτρινόμαυρους, ενώ η διοίκηση είναι ήδη σε προχωρημένες συζητήσεις με ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν το ρόστερ της ΑΕΚ για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:Η διοίκηση της ΑΕΚατσαμπά με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας Κοκκινάκη Κώστα, Καραφωτιά Τάκη, Καραφωτιά Τόλη, Ντελία Νικήτα, Ποντίκαλη Μύρο, Ευαγγελόπουλο Γιάννη, Τσίχλα Χάρη, Ανδρεαδάκη Κώστα και Μαραγκάκη Άρη καθώς και την απόκτηση του Κάββαλου Δημήτρη που πέρισυ αγωνιζόταν στην ομάδα μας ως δανεικός. Ευχόμαστε σε όλους να είναι υγιείς και δυνατοί”.