Ο Τζώρτζογλου βοηθός προπονητή στην Δαμάστα

Ο σχεδιασμός της Δαμάστας ξεκίνησε και άμεσα η διοίκηση του σωματείου έκλεισε τον βοηθό προπονητή που θα καθίσει δίπλα στον Μανώλη Φρουδάκη.

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Τζώρτζογλου, ο οποίος ανακοινώθηκε από την Δαμάστα και πλέον θα αρχίσει δουλειά μαζί με τον Μανώλη Φρουδάκη, ούτως ώστε να δημιουργηθεί μια αντάξια ομάδα στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ.

Να σημειωθεί πως και τη περασμένη χρονιά ο Μανώλης Φρουδάκης είχε συνεργαστεί με τον Αλέξανδρο Τζώρτζογλου στην Τριτωνία και σίγουρα έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να ξαναβρεθούν οι δύο πλευρές στην Δαμάστα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Η ομάδα μας στα πλαίσια του σχεδιασμού της για την νέα περίοδο ήρθε σε συμφωνία για την θέση του βοηθού προπονητή με τον Αλέξανδρο Τζώρτζογλου γιο του Προέδρου της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκου Τζώρτζογλου.

Ο Αλέξανδρος Τζώρτζογλου παρακολούθησε μαθήματα προπονητικής κατά την διάρκεια των σπουδών του στην Θεσσαλονίκη και είναι απόφοιτος της σχολής Χρηματο- οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Εργάστηκε στα τμήματα υποδομών και στο γραφείο Μarketing της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Σαν ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στο Εργοτέλη.

Αλέξανδρε καλώς ήλθες στην οικογένεια της Δαμάστας”.