“Έδεσε” τον Φράγκο ο Κρουσώνας

Έχουν πάρει “φωτιά” οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, καθώς καθημερινά έρχονται σε συμφωνία με ποδοσφαιριστές από το ρόστερ της ομάδας.

Αυτή τη φορά σειρά πήρε ο Μηνάς Φράγκος, με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να συμφωνεί με τον ΠΑΟΚ για έναν ακόμα χρόνο, μετά από συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του σωματείου το πρωί της Παρασκευής.

Ο 35χρονος ποδοσφαιριστής τη φετινή χρονιά ήταν “καταλύτης” στην πορεία του ΠΑΟΚ για την παραμονή στην κατηγορία και έτσι η διοίκηση έκανε τα πάντα για να τον κρατήσει στο σωματείο και για τη νέα αγωνιστική χρονιά που ο ΠΑΟΚ θα έχει άλλους στόχους και φιλοσοφίες.

Ο έμπειρος κεντρικός μίλησε στο Athleticradio.gr μετά την συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρόεδρο Κώστα Μπουμάκη, τονίζοντας πως θα ήθελε να κατακτήσει το πρωτάθλημα για τον ίδιο και τον Κρουσώνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: “Μετά από μια δύσκολη χρονιά, που τελικά εξελίχθηκε χαρούμενη παρότι ο ΠΑΟΚ  δεν είναι να παλεύει για την κατηγορία αποφάσισα να συνεχίσω στην ομάδα. Συμπαθώ τον Κρουσώνα και ιδιαίτερα τον Κώστα Μπουμάκη ο ο ποίος είναι ένας από τους καλύτερους παράγοντες του ποδοσφαίρου. Εγώ από την πλευρά μου θα ήθελα να κατακτήσω το πρωτάθλημα για τον πρόεδρο της ομάδας, καθώς το αξίζει γιατί δίνει τα πάντα για τον ΠΑΟΚ. 

Είμαι απόλυτα χαρούμενος που έμεινε στην ομάδα και πλέον θα δουλέψουμε άπαντες για να πετύχουμε τους στόχους μας, που θα είναι υψηλοί, καθώς ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα”.