Ροδίτης: “Εμείς μιλάμε με έργα”

Ο Υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων του Σ.Α.Ε.Π.Η και έμπειρος ποδοσφαιρικός παράγοντας, Παύλος Ροδίτης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, για την ετήσια γιορτή του «Ερασιτέχνη και Παλαίμαχου Ποδοσφαιριστή», την δράση του Συλλόγου και επόμενα βήματά του. 

Ο Σύλλογος Αρωγής Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών  Ηρακλείου- Σ.Α.Ε.Π.Η” διοργάνωσε με επιτυχία το περασμένο Σάββατο στο γήπεδο «Νίκος Καζαντζάκης» (Μαρτινέγκο), την ετήσια
γιορτή του «Ερασιτέχνη και Παλαίμαχου Ποδοσφαιριστή».

Ο Υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων του Σ.Α.Ε.Π.Η και έμπειρος ποδοσφαιρικός παράγοντας, Παύλος Ροδίτης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, και την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη, για την ετήσια γιορτή του «Ερασιτέχνη και Παλαίμαχου Ποδοσφαιριστή», την δράση του Συλλόγου και επόμενα βήματά του.

Αναλυτικά όσα είπε o Παύλος Ροδίτης στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για την δράση του Σ.Α.Ε.Π.Η

«Εμείς μιλάμε με έργα και δεν δημοσιοποιούμε τις δράσεις μας. Προσπαθούμε καθημερινά να βελτιωνόμαστε και να προσφέρουμε. “Ο τοίχος της αγάπης”, “η τράπεζα αίματος” και η προσφορά απινιδωτών στα  γήπεδα είναι ένα μέρος από αυτά που κάνουμε”.

Για τον σύλλογο

“Δεν έχουμε έξοδα. Υπάρχει μία Επιτροπή Διαφάνειας όπου όλα που κάνουμε βρίσκονται στο φως. Είναι πρωτοποριακή η δράση μας. Στηριζόμαστε στα μέλη μας. Δεν αρνούμαστε σε κανένα και όποιος θέλει να βοηθήσει ή να βοηθηθεί ξέρει που θα μας βρει”.

Για την “Γιορτή του ποδοσφαιριστή” που έγινε στο “Μαρτινέγκο”

“Ευχαριστούμε όλους όσοι ήρθαν και έδωσαν έστω και ένα ευρώ. Ευχαριστούμε όσους συμμετείχαν. Κανένας δεν αρνήθηκε να δώσει το παρών. Τα έπαθλα που δώσαμε δόθηκαν σε ανθρώπους που αξίζουν να τιμηθούν. Ήταν μία γιορτή. Μας βοήθησε και μας βοηθάει η Περιφέρεια και όλοι οι τοπικοί φορείς”.

Για τα επόμενα βήματα του Σ.Α.Ε.Π.Η

“Ετοιμάζουμε πολλές δράσεις. Ήδη έχουμε κάνει 111. Αυτά που θα ανακοινώσουμε, γιατί όπως σας προείπα δεν διαφημίζουμε τα όσα κάνουμε, είναι ένα σεμινάριο απινιδωτών για να ενημερωθούν άπαντες για την χρήση και την σημασία τους στα γήπεδα”.

Για τα μέλη

“Είμαστε μία παρέα ατόμων που θέλουμε να προσφέρουμε στον Ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή και όχι μόνο.  Αριθμούμε 82 μέλη και καθημερινά μεγαλώνουμε. Θέλουμε να επεκταθούμε και σε άλλα αθλήματα εκτός ποδοσφαίρου. Υπάρχει διάθεση για προσφορά και ρομαντισμός στην δράση μας”.