Έστειλε μηνύματα η παράταξη Τζώρτζογλου

Αποφεύγει την πόλωση στις επικείμενες εκλογές της ΕΠΣΗ και προς αυτή την κατεύθυνση παρέθεσε δείπνο φιλίας και ενότητας προς όλα τα σωματεία της δύναμής της, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.

Αντίστροφα μετράμε για τις Εκλογές της ΕΠΣΗ και οι τόνοι έχουν ανέβει όπως και η αγωνία για το τελικό αποτέλεσμα.

Μέχρι να δούμε όμως τι θα βγάλει η κάλπη την προσεχή Κυριακή, η παράταξη Τζώρτζογλου με το δείπνο φιλίας και ενότητας που παρέθεσε προς όλα τα σωματεία της ΕΠΣΗ, έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Το κλίμα ήταν ευχάριστο και τα σωματεία ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα θέλοντας να δείξουν οτι τίποτα δεν τα χωρίζει, αντίθετα ως μία γροθιά μπορούν να πετύχουν πολλά προς όφελος του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου υπό την σκέπη της τοπικής Ενωσης.

Ο Νίκος Τζώρτζογλου στην σύντομη τοποθέτησή του ανέφερε:

«Αυτό που βλέπουμε εδώ είναι το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Θέλουμε να περάσουμε ένα μήνυμα, ότι αυτό είναι Αθλητισμός. Ειρήνη και η ενότητα.

Υπάρχουν προκλήσεις και προσωπικές επιθέσεις από την αντίπαλη παράταξη που με πικραίνουν, όμως δεν απαντώ και δεν σχολιάζω μέχρι και την Κυριακή”.

Το ραντεβού δόθηκε την Κυριακή το πρωϊ στο “Αστόρια” για να ψηφίσουν ενώ μετά θα γίνουν τα σημαντικά ματς ΟΦΗ – Σπάρτη και Ηρόδοτος – Αήττητος Σπάτων.

Το δείπνο πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο “Nana Beach” στην Χερσόνησο και ήταν μία ευγενική χορηγία των επιχειρήσεων της οικογένειας Καράτζη.